ACF-kirje herättänyt kysymyksiä

ACF-kirje herättänyt kysymyksiä

24.1.2006

Monet matkailuautoilijat ovat saaneet mainoskirjeen, jossa värikkäiden automainosten lisäksi kerrotaan ACF-lyhenteellä toimivasta uudesta matkailuautoilijoitten järjestöstä. Uuden järjestön logon ja nimen samankaltaisuus SF-Caravan ry:n AutoCaravan Club of Finlandin, ACCF-kerhon kanssa, on saanut monet hämmentymään, ihmettelemään ja ottamaan yhteyttä liiton toimistoon.

Esitteessä esitelty "ACF" ei ole SF-Caravan ry:n jäsen. Myöskään liiton "ACCF"-kerhon kanssa se ei ole tekemisissä eikä sitä tule sekoittaa em. kerhoon. Esitteessä mainittu tilinumero ei ole SF-Caravan ry:n tili, joten sille ei tule maksaa SF-Caravan ry:lle lähetettäväksi tarkoitettuja maksuja.

SF-Caravan ry on ollut jo 42 vuotta ja on edelleenkin matkailuautoilijoiden etuja valtakunnallisesti ajava järjestö. Liiton hallituksen alaisen jäsenkerhon, matkailuautokerhon eli ACCF:n jäseneksi ovat tervetulleita kaikki halukkaat SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäsenet.

ACCF järjestää jäsenilleen mm. koulutustapahtumia ja tapaamisia. Kerhon kesäpäivät pidetään Halikon Salakalliolla 28.4. - 1.5 perinteisin menoin. ACCF:n jäsenmaksu on 8 euroa/vuosi. Kerho on toiminut vuodesta 1985 lähtien. Kerhon puheenjohtajana toimii vantaalainen Lars Dahlberg, puh. 0400-801 505.