SFC Nurmijärvi ry - sääntömääräinen kevätkokous 2020 PERUTTU

SFC Nurmijärvi ry - sääntömääräinen kevätkokous 2020 PERUTTU

19.3.2020 18:30 - 19.3.2020 20:00
Rajamäki, Nurmijärvi
Rajamäen Kylätalo, Terveystie 1, Rajamäki
SF-Caravan Nurmijärvi ry

Maamme hallituksen, sekä SF-Caravan ry:n, koronavirusta koskevan suosituksen mukaisesti SF Caravan Nurmijärvi ry:n hallitus on päättänyt siirtää kaikki ennen 31.5.2020 järjestettävät kokoukset ja tapahtumat myöhemmälle ajankohdalle.

Osallistujamäärämme ei ylitä suosituksissa mainittua viittäsataa henkeä, mutta maamme hallitus on kehoittanut tarkasti puntaroimaan myös pienempien tapahtumien järjestämistä - kuten omamme. Tällä päätöksellä haluamme osoittaa, että jäsenistömme ja koko kansamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää, ja että haluamme osaltamme olla tukemassa ponnisteluja koronaviiruksen kuriin saamiseksi.

Seuraamme aktiivisesti asiasta tulevia valtakunnallisia tiedotteita. Kunhan tilanne rauhoittuu sovimme tapahtumillemme uudet päivämäärät. Tiedotamme jäsenistöämme asiasta heti, kun olemme saaneet uudet päivämäärät selville.

Nyt toivotamme kaikille terveyttä ja kärsivällisyyttä, tapaamme vielä hauskoissa merkeissä vaikka siihen meneekin nyt hieman kauemmin kuin alun perin suunnittelimme.

SF Caravan Nurmijärvi ry
Hallitus

Tapahtumakalenteri

Lisää