Karavaanarin tiepalvelu

Karavaanarin tiepalvelu

Karavaanarin tiepalvelu on SF-Caravanin jäsenille tarkoitettu maksullinen jäsenpalvelu. Palvelun hinta on 75 € / 12 kk. Karavaanarin tiepalvelu on valmiina auttamaan 24 tuntia vuorokaudessa, mikäli matkasi yllättäen keskeytyy.

Karavaanarin tiepalvelu  –jäsenyyteen sisältyvät palvelut ovat voimassa Karavaanarin tiepalvelu -jäsenen liikkuessa kuljettajana tai matkustajana, Suomeen yksityiskäyttöön rekisteröidyllä henkilö- tai paketti- tai kevytkuorma-autolla, mopoautolla, moottoripyörällä tai matkailuautolla, jonka kokonaismassa on enintään 4000 kg. Palvelu ei ole kuitenkaan voimassa linja-autoksi rekisteröidyssä ajoneuvossa. Palvelu kattaa myös palvelun piiriin kuuluviin ajoneuvoihin laillisesti kytketyt perävaunut. Perävaunu hinataan samaan paikkaan kuin auto, johon se on ollut kytkettynä vahingon sattuessa. Mikäli vika on perävaunussa, siirretään perävaunu lähimpään asianmukaiseen korjaamoon.

Karavaanarin tiepalvelu toimii yhdellä puhelinsoitolla ja kattaa järjestämiensä palveluiden kustannukset lähes kaikkialla Euroopassa. Tiepalvelussa mukana: Suomi, Alankomaat, Andorra, Belgia, Bulgaria, Espanja (myös Kanariansaaret), Gibraltar, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia (myös San Marino ja Vatikaani), Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Norja, Puola, Portugali (myös Madeira ja Azorit), Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi (myös Liechtenstein), Tanska, Tsekki, Turkki (sekä Euroopan että Aasian puoli), Unkari, Venäjä ja Viro.

Karavaanarin tiepalvelu -jäsen voi käyttää palvelua maksimissaan 4 kertaa jäsenkauden (12 kk) aikana (rajoitus ei koske teknisen neuvonnan puheluja).

Palvelut astuvat voimaan maksua seuraavan vuorokauden alusta.

Karavaanarin tiepalveluehdot

Palveluntuottaja: AL-Palvelut Oy, PL 35, 00551 HELSINKI

www.autoliitto.fijasenosasto@autoliitto.fi


Voit liittyä Karavaanarin tiepalveluun:

- täyttämällä alla olevan lomakkeen
- puhelimitse 09 7258 4400

HUOM! Autoliiton Karavaanarin tiepalvelun jäsennumero ei ole sama numero kuin SF-Caravanin jäsennumero.