St1

St1

SF-Caravanin jäsenkortilla alennusta bensiinistä ja dieselistä St1-asemilla ja miehitetyillä Shell-asemilla. Etuja myös HelmiSimpukoista ja lämmitysöljystä.

SF-Caravanin jäsenille alennus bensiinistä ja dieselistä uudella St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustetulla jäsenkortilla. SF-Caravanin jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1- asemalla ja miehitetyillä Shell-asemilla käteisalennuskorttina. HUOM! Shell Express-asemilla etua ei saa.

Jäsenkortilla saatava alennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia. Huomioithan, että Shell Card Privatella maksettaessa ostoon ei voi liittää etukortteja, eli jäsenkortilla ei saa alennusta tätä kyseistä maksukorttia käytettäessä.

Etuja myös HelmiSimpukoista
Jäsenkortilla hyödynnettävissä myös vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.

Lämmitysöljystä alennusta 0,5 senttiä/litra
Lämmitysöljyetu koodilla SFC st1.fi-sivulta tilatessa,
tai puhelimitse jäsenkortissa näkyvän St1-alennuskoodin ilmoittamalla.

Lisäetuja kortin rekisteröimällä
Rekisteröimällä jäsenkortin St1:n nettisivulla st1.fi/rekisteroidy, on jäsen oikeutettu kulloinkin voimassa oleviin St1:n neuvottelemiin kolmannen osapuolen tarjoamiin etuihin.


St1 Asiakaspalvelu 0800 131 031 

St1