St1

St1

SF-Caravanin jäsenkortilla alennusta bensiinistä ja dieselistä St1-asemilla ja miehitetyillä Shell-asemilla. Etuja myös HelmiSimpukoista ja lämmitysöljystä.

SF-Caravanin jäsenille alennus bensiinistä ja dieselistä uudella St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustetulla jäsenkortilla. SF-Caravanin jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1- asemalla ja miehitetyillä Shell-asemilla käteisalennuskorttina. HUOM! Shell Express-asemilla etua ei saa.

Jäsenkortilla saatava alennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia.

Uudet St1-alennuskoodilla varustetut jäsenkortit toimitetaan jäsenille noin kahden viikon kuluttua vuosittaisen jäsenmaksulaskun maksamisesta.

Mikäli jäsen haluaa uuden jäsenkortin aikaisemmin, voi uuden jäsenkortin tilata veloituksetta osoitteessa www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset-jasenyyteen valitsemalla Tilaan uuden jäsenkortin St1:n alennuskoodilla. Uusi kortti toimitetaan noin kahden viikon kuluttua sen tilaamisesta.

Etuja myös HelmiSimpukoista
Jäsenkortilla hyödynnettävissä myös vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.

Lämmitysöljystä alennusta 0,5 senttiä/litra
Lämmitysöljyetu koodilla SFC st1.fi-sivulta tilatessa,
tai puhelimitse jäsenkortissa näkyvän St1-alennuskoodin ilmoittamalla.

Lisäetuja kortin rekisteröimällä
Rekisteröimällä jäsenkortin St1:n nettisivulla st1.fi/rekisteroidy, on jäsen oikeutettu kulloinkin voimassa oleviin St1:n neuvottelemiin kolmannen osapuolen tarjoamiin etuihin.


St1 Asiakaspalvelu 0800 131 031 

St1