Koirat leirintäalueella

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 18:04

Miksipä Kujis minulta tivaat kuka olis täällä eläinten vihaaja? Enhän minä sitä voi tietää, pieniä viitteitä vain joillakin esiintyy, suhtautumisessa eläimiin ja koiroihin erityisesti. Jos joku tuntee nyt piston syömmessäin niin syytä onkin, ei eläimiä saa vihata, eikä elämääkään!

Kuis olis Kujis jos toisin Sulle sellaisen pienen hellyttävän karvapallon, pikkuisen koironpennun? Voisit sitä rakastaa ja helliä, kasvattaa mieleiseksesi kaveriksi ja se saattaisi sitten kasvattaa myös Sinua? Tehhäänkö diili? Saisit lisää sisältöä elämääsi ja huonot fiilikset, jos sellaisia tunnet, häviäisivät pois poikkeen! Koiro laajentaisi tunneskaalaasi, opettaisi oikeaa elämää! KJON!

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 18:14

Suloiset karvapallot on ihan hellyttäviä, mutta mä rakastan vain yhtä ihmisnaarasta. En vois kävellä sen sulosen koiran kanssa nahkaremmi välissämme, koska se on mun mielestä typerää, vaan pikkutytöille ja -pojille jo vain sopii.

Mistähän muuten ne huonot fiilikset koiroja kohtaan tulee. Kumma juttu, vai mitä ihmiskoiranen - Liimatainen.

SALO MARKKU 07.08.2013 18:23

"Näin puhuu Tosimies" Huom Lainausmerkit.

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 18:36

Miksi ja miten se on typerää talutella suloista karvapalloa nahkahihnan päässä, Kujis hei? Ei ollenkaan, vai olenko minäkin sitten typerä kun olen paljonkin koiroja talutellut? Tietysti minä vähän typeräkin olen mutta en siksi että koiroista pidän, päinvastoin, koirot ovat ehkä viisastuttaneet minua pikkasen.

Huonot fiilikset koiroja kohtaan kumpuavat ehkä pelosta, vanhoista atavistisista tunteista niitä eläimiä kohtaan joilla on suussaan pätevät tappovälineet, koirillakin ne löytyvät. Harvemmin joistakin huonoista kokemuksista, joskin niistäkin voi niitä syntyä. Monet ihmiset eivät edes osaa perustella miksi pelkäävät tai jopa vihaavat koiria, ehkä jotain yleistä elämänvihaa sellainen.

On minuakin koiro näykkäissyt, silti en tunne huonoja fiiliksiä koiria kohtaan, edes sitä joka on pikkasen hammasta tarjonut. Osin omia mokia, osin koironkin.

Mutta sehän tiedetään jopa tutkitusti että eläimet, hevoset, kissat ja etenkin koirat rauhoittavat ihmistä, tasoittavat tunne-elämää, alentavat verenpainetta ja sydämen sykettä, ovat monella tavalla hyväksi ihmisen sekä psyykelle että somalle! On olemassa niitä terapiakoiria hoitolaitoksissa ja hyviä tuloksia tulee.

Juuh, ehkäpä olenkin pikkasen ihmiskoiranen, pidän sitä positiivisena ominaisuutena! Enkä pureksi tai näyki, mitä nyt verbaalihampailla vähän! ;-)))

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 18:53
Huonot fiilikset koiroja kohtaan kumpuavat ehkä pelosta, vanhoista atavistisista tunteista ......... Harvemmin joistakin huonoista kokemuksista, joskin niistäkin voi niitä syntyä. -

Kuinka sä kykenet olemaan noin väärässä. Toisaalta tommonen väittämä tuottaa iloksesi hilloa provomielessä.

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 19:30

Vaan kun en ole väärässä, olen täysin oikeassa. Tutkittuja jutuja, hyvä Kujis, ja mitään hilloa en ole kaipailemassa, kumpahan kerron vain tosiasioita!

Sulta on ladon kokoisia aukkoja tiedoissa ja taidoissa, ihmisen psyyken ominaisuuksista ja toiminnasta Kujis! KJON!

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 19:43

Alota Liimis taas noi Keltikankaat, korreloinnit ja ÄO:t. Näytä kuinka sä oot fiksu. Tai oikeestaan turha näyttää mulle, kun en tollona huomaa sitä hiffata.

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 19:55

Enpä taida alottaa Kujis! Jos ne eivät ole menneet Sinunkaan kaaliisi tähän menessä, tuskin niiden viideskymmenes kertaus auttaa, eppäilen suuresti. Mutta äläs ny ala kiihtymään hyvä mies, asiat meillä kinaa, ei äijät, hope so!

Eikä noi Keltikankaat ja korreloinnit ole minun fiksuuttani, ei tietenkään! Ovat vain tutkittuja juttjua ja tosiasioita, ei ne muuksi muutu vaikka kuinka niitä irvisi tai minun niskaani ripustaisi. On mulla lisäksi lukematon määrä muutakin tietoa, yhestä ja kolomannesta jutusta, vaan mitäpä niitä tänne laittamaan, väärin osa ymmärretään ja osaa ei sitten ymmärretä ollenkaan. Käydään vain persoonani kimppuun ja jos ei enää muuta löydy niin habituksestani löytyy aina hauskaa sanottavaa! KJON! ;-)))

Pusi pusi, my friend Kujis!

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 20:00

Sä unohdit ton ....trai trai trallallaa, muuten meni kaavan mukaan.

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 20:51

Mie oon nyt pettynyt Kujis, menet kovin kepposesti alta riman, olin uskossa että Sinulta irtoo parempaa ja fiksummin! Enkä nyt tarkoita tuota viimeistäsi yksin, taidat jotenkin olla masin vallassa, antautumismielialan vankina!?

Yritä nyt ryhdistäytyä ja panna parastasi, vai onko minun haettava jostakin virkosempi harjoitusvastustaja? Tämä käy jotenkin helpoksi ja yksipuoliseksi.

VALTONEN PAULA 07.08.2013 21:02

Anteeksi miehet (ja pojat), kun en ehtinyt enempää jorisemaan. Piti lähteä koirakouluun. Sinne mennään joka viikko, satoi tai paistoi. Nyt satoi.

Koirat ovatkin tosi oppivaisia, toisin kuin esim. joku erityisen hankalaluontoinen ja kouluttamaton mies, jollaisen kanssa minullakin on voinut joskus tulla oikein pitovaikeuksia, niin että ihan ulkoruokintaan jouduin laittamaan, pysyvästi. En silti ollenkaan yleistä, ihan mukava vois olla rapsutella.

No mutta nyt ei ehi, on mukavia harrastuksia... - Kerran menin koirakouluun vaunullakin. Siellä vaunussa olikin lokoisaa toisen koiran odotella vuoroaan, kun ensimmäinen treenasi. Kaksi tuntia illassa aina pakerretaan. Sitten jatkoin siitä matkaa toisen harrastuksen pariin toisaalle seuraavaksi päiväksi. Että ei tarvinnut kiertää kotipesän kautta. Että kyllä siinä menee vähemmän bensaa, vaikka bensaa meneekin enemmän :)

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 21:10

Don't worry, be happy, Paula! Mikäpä hätä meillä poijiilla, met tässä Kujiksen kanssa ystävällismielisesti vaihtelemme mielipiteitä koirista, elämästå ja paljon muustakin! Joskus jopa rakkaudestakin, koiriin tai muihin mukaviin juttuihin!

Vielä kun saataisiin toi Kujis joksikin aikaa vaikkapa Sinun koulutettavaksi niin entistä lystimpää täällä olisi! Oppii se kovakalloinenkin kun opetetaan! ;-)))

VALTONEN PAULA 07.08.2013 21:13

Mulla on kyllä aika hyvät makupalat :D

Käyttäjän lisäys viestiin 7.8.2013 klo 21:16:32 Niitä kuluukin aluksi paljon, jos pitää oikein virhetoimintoja alkaa korjaamaan :P

VALTONEN MARTTI 07.08.2013 21:17

Pituushyppykin on syytä hallita:))

LIIMATAINEN HANNU 07.08.2013 21:19

Joo, ja mie eppäilen että Kujis olis tahallaan jukuripäinen jotta sais SUlta enemmän niitä 'makupaloja'! On se Kujis niin visakalloinen äijä ja hakki hyvän perrään! ;-)))

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 21:35

Jaksaa pittää saetta !

OVASKAINEN MIKA 07.08.2013 22:17

hienoa Paula tästä vois ottaa opiksi muutama niinkuin mies (poika)

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 10:40

Paula, täällä ei uskota ilman digikuvia. Näytä makupalat.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 10:47

Kyllähän Paula oikeilla jäljillä on. Naaraksen jalostava vaikutus olisi monelle Urholle paikallaan.

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 10:52

Koira on asetettu ihmisen yläpuolelle. Koira on, hän ja ihminen, se. Myös muut lemmikit saavat ihmisten sairaassa mielessä tämän aseman. Tulkaa jo järkinne kaikki vouhottajat! Niin kauan kun arvostatte koiranne korkeammalle kun naapurin lapset, olisi syytä hankkia hiukan lääkitystä. Joka päivä näen tätä uudelaista lähimmäisen rakkautta, jota suoraan sanoen inhoan. Hyvin kasvatetut koirat on JEES. Asialliseksi kasvatetut koirien omistajat ovat harvinaisuus. Jotain on ihmisen päässä niksahtanut viime aikoina ja siitähän lemmikki ruokien bisnestäjät on riemuissaan. Cittareissaki koiranruokia saa valita paremmista valikoimista kun ihmisten-.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 11:07:44 Itsellä on ollu aikoinaan 3 koiraa, eri aikoina. Tykkäsin koirista ja kaikki sujui silloin hyvin kun ei oltu keksitty tätä vouhotusta. Koirat söi samaa ruokaa kun ihmisetkin. Eikö se ole "rakkautta"lemmikkiä kohtaa jos mikä. Se riitti kyllä siihen aikaan. Eikä koirattomatkaan "vihanneet" koiria ja koiran omistajien kanssa oli hyvät välit. Tai jos oli huonot ei se johtunut koirasta. Tämä vouhotus vaan on kääntänyt asiat päälaelleen. Koiria on tietysti turkasen paljon enemmän, siis ihan liikaa ja paljon ihan väärillä omistajilla.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 11:00

KJON !

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 11:21

Joopa, mutta älä nyt kuitenkaan yleistä Marzza, ei kaikki ole höyrähtäneet jotka koirista pitävät ja koiria pitävät! Vähemmistönä se porukka kuitenkin on joka pitää muka koiroja ihmistä 'korkeampana' olentona! Vaikka väitän että on elävänä olentona parempia koiria kuin muutamia ihmsiä. Ja löytyyhän niitä ihmisvihaajiakin, kaikki ovat hanurista, elämä on mälsää ja hallituskin hullu!

Asiallinen ja terve suhtautuminen koiriin ja eläimiin yleensä osoittaa että ko. inehmo on tervepäinen ja tasapainoinen eläjä! Myös lähimmäisiin voi ja saa suhtautua tervepäisesti ja asiallisesti. KJON!

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 11:30

Joo, Liimis, mutta se yleinen vouhotus on niin suurta, että siinä menne risut ja männynkävyt samassa.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 14:00:50 On jopa loukkaus koiraa kohtaan, jos fyysiset ominaisuudet ei kohtaa omistajan ja koiran välillä. Näen harva se päivä vaikeasti askeltavan ihmisen ulkoiluttamassa koiria. Toinen koira on iso villakoira, toinen onneksi joku pieni koira, ehkä joku terrierin sukuinen. Siitä villakoirasta näkee, kuinka se kärsii ja yrittää mennä sitä hidasta mateluvauhtia johon se ei selvästi ole ominaisuuksiltaan sopiva. Se ei selvästikkään pysty luontevasti niin lyheen askellukseen, mitä se kolmen yksilön yhteisvauhti vaatisi. Koira on kyllä opetettu ja oppinut sen matelun, mutta hassulta se näyttää.

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 12:02

Joo mutta tykkäähän heveletin monet Teposta ja Matistakin! :-)

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 12:09

En usko, ei heistä voi inehmot tykätä.

YLISUUTARI JOUNI 08.08.2013 12:14

Mistään uudesta asiastahan tässä koiriin suhtautumisessa ei nyt ole kysymys, kuten voi tälläkin palstalla säännöllisesti syntyvistä kiihkeistä keskusteluketjuista päätellä :)

Koiriahan on ollut jo tuhansia vuosia ihmisten seuralaisina, ylijääneiden ruoanjätteiden syöjinä, muita eläimiä paimentamassa, asumusten vartijoina, metsästysapulaisina, kadonneiden etsijöinä ja muissa pelastustehtävissä sekä monessa muussa kiistattoman hyödyllisessä tehtävässä. Varsin yleishyödyllinen otus on siis kyseessä ja monelle karavaanarillekin tärkeä seuralainen ja usein myös varoittava vahti. Koira tarvitsee kuitenkin aina koulutusta, tehtävän ja järkevää valvottua tekemistä tai muuten ongelmia alkaa syntyä.

Yhtä kauan, kun koiria on pyörinyt ihmisasumuksissa, on ollut ihmisiä, jotka pelkäävät koiria, jotkut ihan syystä, jos ovat joskus joutuneet kokemaan ikäviä jonkun koiran toimesta tai sitten pelko on vain ihmiselle luontaista epävarmuutta ja ennakkoluuloisuutta terävähampaista suden sukulaista kohtaan. Eli ei tämä koiravihaaminen tai -pelkääminenkään mikään uusia asia ole. Koiria vaan on nykyään niin paljon, että ihmiset joutuvat niitä kohtaamaan vääjäämättä arjessaan, halusivat tai eivät. Ongelmaksi muodostuukin monesti se, että tekemistä vaativa koira ei saa tehdä riittävästi sitä, mihin sen vietit sitä rodunmukaisesti ajavat. Ja tietysti silloin vastuu on omistajalla, joka on hankkinut väärän "työkalun" väärään hommaan. Isokokoinen metsästyskoira tai rajulla paimennusvietillä varustettu laumanvartija on yksinkertaisesti huono valinta esimerkiksi seurakoiraksi kerrostaloon!

Koirapelkoa voi muuten helposti halutessaan lieventää tutustumalla eri rotuisiin ja kokoisiin koiriin niiden rodunmukaisissa harrastuksissa. Onnellinen koira saa tehdä rotunsa mukaisia asioita yhdessä omistajansa kanssa. Ja sellaiset koirat harvemmin aiheuttavat ongelmia ympäristössään.

Se on siis sama onko puhutaanko ihmisistä vai koirista, samalla tavalla ne muutamat ongelmatapaukset helposti pilaavat suuren moitteettomasti käyttäytyvän enemmistön maineen.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 12:43

Noin se on, mutta asiantilan toteaminen ei todellisuutta muuta. Kaikkea pitäisi tehdä, koirallisten ja koirattomien, mutta ei nää puheet mitään auta. Raivopäärakki, jota isäntänsä rakastaa, hirttäytyy juoksunarunsa päähän jatkuvasti ja tiellä kulkijat vihaavat otusta.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 13:08:02 Eihän kaikki kärmekset ole myrkyllisiä, mutta ne pahimmat luovat lajistaan omanlaisensa mielikuvan. Vähän sama koirissa.

Aivan turhaa ja lapsellista verrata ihmisiin ja ihmislapsiin.

VALTONEN PAULA 08.08.2013 13:45

No niin eipäs kerjätä siellä mitään makupaloja. Semmonen tapa pitäis kitkeä pois heti pentuna.

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 14:05

Paula hyvä, vaan kun ei ole kitketty. Ehkä kuitenkin erotan vielä ne kaksi toisistaan.... (Hyvät tavat ja kerjäämisen).... Ihan vaan nätisti pyysin, kerran.

YLISUUTARI JOUNI 08.08.2013 14:10

Juupa joo. Asiantilan toteaminen ääneen muuttaa tosiaan harvoin todellisuutta, mutta sen todellisuuden hyväksyminen voi kyllä auttaa monenlaisten fobioiden, pelkojen ja erilaisuuden kohtaamisessa ja ymmärtämisessä?

Ja joo, se tuntuu tosiaan olevan tuo vertausten tekeminen vaikeaa. Koitetaanpa siis hieman parantaa. Eli koirilla ja käärmeillä on tunnetusti yhtä paljon yhteistä kuin Ducaton kampiakselilla ja untuvatäkillä.

Kaikkia näitä tosin voi löytää jopa leirintäalueilta. Ja ihan luvallisesti. Ja jotkut voivat siitä huolimatta jopa rakastaa tai vihata niitä kaikkia yhdessä tai erikseen, vaikkei se ihan kaikkia karavaanariveljiä ja -sisaria miellytäkään? :D

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 14:23

Laitettaanpas pikkasen kyökkisykolokiaakin sekaan. Eli kun koirofobiasta nauttiva inehmo kohtaa sen 'raivopäärakin' niin syvällä pikku sielussaan tämä inehmo haluaisi itse olla sellainen raivopäärakki, räyhätä kaikille ja pelottaa heikompiaan! Vrt. siihen homofobiaan, fobioisella itsellään piilevä taipumus pikku homosteluun, ei vain uskalla myöntää sitä itselleenkään ja esittää raivopäistä homofobioista, hämäyksen vuoksi. Kyyl mä oon etevä tsykoloki, eiks juu! ;-)))

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 14:34

Kyllä mä oon jo kauan tiennyt, että Liimiksellä tommoset ajatukset pörrää päässä. Pitäis toisaalta karavaanikaveria ymmärtää, mutta millä ?

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 14:37

Paula hoi. Mites semmonen pienimuotoinen siedätyshoito, ennen varsinaista vierihoitoa. Mitäs sanot ?

VALTONEN PAULA 08.08.2013 14:42

Ajattelinkin, että kahden tunnin koulutukset voi olla vähän liikaa... Mutta siitä ei tingitä, koska on niin ilmeisen vaikea tapaus.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 14:44:40 "Pitäis toisaalta karavaanikaveria ymmärtää, mutta millä ?" Öö, harmaissa aivosoluissa yleensä tapahtuu semmosia ymmärrykseen liittyviä asioita :) Ei välttämättä aina ja kaikilla. virn

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 14:44

Paula hei, varo nyt pikkasen tuon Kujiksen houkutuksia, äijähän on vanaha pussintiristelijä, joutuisit tosi kovalla kädellä opettamaan ukkoa pois pahoista tavoistaan!

VALTONEN PAULA 08.08.2013 14:46

Ei haittaa huonot äijämäiset tavat. Yleensähän ne sitten kastroidaan, jos on ihan parantumattomia. Helpottaa kummasti niiden omaakin elämää :)

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 14:58

Paula ymmärtää 'urhojen' tuskan.

Kumpi on parempi. Elää hillittömässä puutteessa, kärsien jatkuvasta stondiksesta, vai seesteisestä elosta näteille naaraksille naureskellen.

Onhan noita 'urhoilla' vaihtoehtoja muitakin ........

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 15:01:44 Seesteisestä elosta kastroituna ....

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 15:12:59 virn

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 15:25

Hih hih ja ehe ehe, Paula kastroi Kujiksen, thanks God! Kujiksenkin elämä helepottuu huomattavasti, 'puutetta ei laisin'! Elämä seestyy ja ahistus kaikkoaa. ;-)))

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 15:49

Mieki kannatan tuota Liimiksen ajatusta. Kilpailusta tulee sentään vähän helpompaa. Toivotaan vaan ettei Paula ole sielunvaelluksen siinä vaiheessa, että olis rukoilijasirkka vuorossa.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 16:21

Nonni. Hannu ja Martti, pankaa parastanne, kuka mikä ja missä lieneekin. Mielikuvituspano lie teille tuttua, eli käsitteellistä.

Ehe ehe. Ehe !

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 16:31

Qujis, ainahan myö Marzzan kanssa olemme panneet parastamme, myö missään vieraissa ole hypitty! Uskollisia aviomiehiä, paras on kotona.

Kuis sitten Sinun laitasi, Kujakolli, oletkos harrastanut jotakin käsitepanoa tai paremminkin käsipanoa, Kyllikin kaa, kun nuin sitä meillekin suosittelet?

Ehe ehe! ;-)))

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 16:55

Näin se Liimis kaappaa juttuja ja sanontoja omiin nimiinsä, tutun koettua tuo.

Kuvaavaa Liimiksen palstakalasteluissa on harkittu soutaminen ja huopaaminen, aina aallokon mukaan.

Aina kun panee ensin vähän hanttiin ja sitten sopivassa kohtaa löysää, niin muodostuu liimisikiliikkuja.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 16:59:03 Ton toteaminen ei ole Keltikankaalta. On Kujanpäältä.

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 17:06

Älkäähän nyt sotkeko hyviä juttuja. Paula kyllä tajuaa asiat ja omaa hyvän pelisilmän, eikä heti suotta syytä sovinisteiksi. Sellasesta mie tykkään. Tallainen huumori on katoavavaa kansanperinettä, jonka vaalimiseen pitäis saada EU tukea. Jotkut nutturapääthän ei viatonta huulenheittoa suvaitse nykyisin, vaikka itse kuitenkin siitä myös nauttivat, salaa.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 17:19

Eiku Hannu ja Martti Paulan kimppuun. Mää kattelen taustalla kuinka hommelit edistyy.

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 17:24

Nyt on Paulan vuoro.

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 17:27

Ehe ehe, soon silleen Kujis että kun välillä soutaa ja välillä huopaa niin Kujiksen pikku pääkky menee sekaisin kuin seinäkello! Kun ei tiedä mitä nyt pitäisi ajatella ja kohta taas toisinpäin! Se on Kujis minulta harkittua aivojumppaa Sinulle, ei jämähdä ne harvat harmaat paikoilleen ja koko toiminta loppuisi. Joskus kivaa vedätellä, no jääköön nyt sanomatta, mutta kivaa siis kuitennii! Sinähän olet Kujis puhdas determinantti, ennalta määrätty ja arvattava. Ehe! ;-)))

NOUSIAINEN MARTTI 08.08.2013 17:28

Nyt on Paulan vuoro.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 17:29:51 Varmuuden vuoksi laitoin tuon pariinkin kertaan.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 17:45

Noin Liimis varmaan näet ja koet tahollasi. Ymmärryksesi on silti mun mielestä aika rajoittunu.

Ymmärryksesi maailma on aikas oman napasi ympäryksen keskeinen. Ymmärrät minkä haluat, muista panet ymmärtämättömyyksistäsi hanttiin.

KUJANPÄÄ MARKKU 08.08.2013 17:53

Voi sun kannas Liimis. Kuinka monta kertaa olen sua ees taas kölin alta vedelly, aina jaksat sieltä omissa typeryyksissäsi nousta. Noista suoritteista nostan sulle hattua.

LIIMATAINEN HANNU 08.08.2013 17:57

Sinä siis et ymmärrä minun ymmärrystäni Kujis? Älä sure, ei se ole ihmekään, ei muurahainenkaan ymmärtnyt kuinka iso efelantti olikaan kun se tuli polulla vastaan ja kusiainen karjui että pois tieltäni tai työnnän sinut nurin! Kusiainen ymmärsi vain oman rajoittueen näkemyksensä puitteissa, vaikka ronsu oli suurempi kuin muurahaisen koko maailma!

Etkä ole hyvä mies ainoa joka ei minua ymmärrä, monet tosi fiksutkin ovat kompastuneet ymmärtämättömyyteensä, minun suhteen! 'To be or not to be'?

Käyttäjän lisäys viestiin 8.8.2013 klo 18:00:13 Täähän on oikeastaan ihan kivaa kun räimii yksinkertaista kevyellä ranteella ja pienellä piiskalla, jätettäiskö Kujis vielä seuraaviin turnajaisiinkin pientä varaa?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.