Pesurivuokraus.fi

Pesurivuokraus.fi

Jäsenetu 20 % tekstiilipesurin vuokrauksesta

Ajan kuluessa matkailuvaunujen ja –autojen patjat, matot, istuimet ja muut tekstiilit keräävät valtavan määrän likaa, josta on vaikea päästä eroon. Pesurivuokraus.fi -palvelu tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille jäsenetuhintaan vuokrattavaksi tekstiilipesuria, joka on tehokkain tapa puhdistaa kodin, auton ja matkailuajoneuvon tekstiilipintoja.

Palvelussa on vuokrattavana ammattisiivoojien suosima Kärcher Puzzi 8/1C-tekstiilipesuri. Pesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Se suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja lian takaisin säiliöön. Pinta on käsittelyn jälkeen heti raikkaan puhdas ja kuivuu nopeasti.

Tekstiilipesurin vuokraus maksaa 39 euroa/vrk. SF-Caravan jäsenet saavat 20 % alennuksen ensimmäisestä vuokrapäivästä laittamalla varaukseen koodin ”SFC”. Varaukset ja maksut varausjärjestelmän kautta: www.pesurivuokraus.fi.

Tekstiilipesurin voi noutaa varauksen jälkeen ja palauttaa noutopisteeseen, joita on lähes kaikilla suurimmilla paikkakunnilla. Tarkista noutopisteet www.pesurivuokraus.fi.