Leirintäopas

Leirintäopas

Yli 150-sivuinen Leirintäopas kertoo kesä- ja talvileirintäpaikat ja antaa leiriytymiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä.

Karavaanarin Leirintäoppaaseen kootaan jäsenetuleirintäkohteiden palvelut, harrastusmahdollisuudet ja yhteystiedot. Leirintäoppaassa julkaistaan myös täydennetty lista matkaparkeista. 

Oppaassa esitellään noin 400 yleistä leirintäaluetta, pihaleirintäkohdetta ja SF-Caravan-leirintäaluetta. Mukana ovat myös hiihtokeskusten caravanalueet ja muut talvileirintäkohteet. Leirintäkohteiden palvelut ja harrastusmahdollisuudet on kerrottu selkein symbolein. Leirintätiedoista löytyvät myös mm. leiriytymishinnat ja aukioloajat. Monet alueista kertovat itsestään myös värikuvalla.

Kaikki oppaan leirintäalueet ja matkaparkit on merkitty Leirintäoppaassa olevaan tarkkaan tiekarttaan ja jokaiselle alueelle on sanallinen ajo-ohje. Jotkut alueet selkiyttävät ajo-ohjettaan piirroskartalla.

Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Tiedot päivitetään vuosittain kevättalvella ja ne ovat voimassa seuraavan oppaan ilmestymiseen saakka.

Caravan Leirintäopas postitetaan viikolla 16/2020 Caravan-lehden kolmosnumeron liitteenä kaikille SF-Caravan ry:n jäsenille sekä lehden tilaajille.

Opas tulee myyntiin Lehtipisteisiin toukokuussa viikolla 20 ja se on myynnissä elokuuhun asti, viikolle 32. 

Lue lisää Leirintäoppaasta Caravan-lehden sivuilta.