Leirintäopas

Leirintäopas

Caravan Leirintäopas jäsenille jäsenetuna sekä painetussa että sähköisessä muodossa.

Yli 140-sivuinen Leirintäopas kertoo kesä- ja talvileirintäpaikat ja antaa leiriytymiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Karavaanarin Leirintäoppaaseen kootaan jäsenetuleirintäkohteiden palvelut, harrastusmahdollisuudet ja yhteystiedot. Leirintäoppaassa julkaistaan myös täydennetty lista matkaparkeista. Tänä vuonna myös matkaparkit löytyvät oppaan karttalehdiltä.

Oppaassa esitellään noin 400 yleistä leirintäaluetta, pihaleirintäkohdetta ja SF-Caravan-leirintäaluetta. Mukana ovat myös hiihtokeskusten caravanalueet ja muut talvileirintäkohteet. Leirintäkohteiden palvelut ja harrastusmahdollisuudet on kerrottu selkein symbolein. Leirintätiedoista löytyvät myös mm. leiriytymishinnat ja aukioloajat. Monet alueista kertovat itsestään myös värikuvalla.

Kaikki oppaan leirintäalueet ja matkaparkit on merkitty Leirintäoppaassa olevaan tarkkaan tiekarttaan ja jokaiselle alueelle on sanallinen ajo-ohje. Jotkut alueet selkiyttävät ajo-ohjettaan piirroskartalla.

Leirintäoppaan verkkoversioon voit tutustua täällä!

Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Tiedot päivitetään vuosittain kevättalvella ja ne ovat voimassa seuraavan oppaan ilmestymiseen saakka.

Caravan Leirintäopas postitetaan vuosittain loppukeväästä Caravan-lehden kolmosnumeron liitteenä kaikille SF-Caravan ry:n jäsenille sekä lehden tilaajille.

Opas tulee myyntiin Lehtipisteisiin toukokuussa ja sen on myynnissä heinäkuun loppuun saakka.

Siirry Leirintäoppaan verkkoversioon

Painetun Leirintäoppaan näköisversio on luettavissa sähköisessä muodossa Jäsensivuilla (vaatii jäsenen kirjautumisen).