SF-Caravan ry:lle uusi hallitusjäsen ja jäsenyhdistys liittokokouksesta

SF-Caravan ry:lle uusi hallitusjäsen ja jäsenyhdistys liittokokouksesta

24.5.2019

SF-Caravan ry:n lauantaina 25.5. Järvenpäässä pitämä liittokokous vahvisti tilinpäätöksen, hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion, valitsi liittohallituksen jäsenet ja hyväksyi SF-Caravan ry:n uudeksi jäsenyhdistykseksi SF-Caravan Kopparön.

SF-Caravan ry:n liittokokous käytiin Järvenpää-talon Sibelius-salissa lauantaina 25.5.2019.

Hannu Kivikoski liittohallitukseen

Liittohallituksen jäsenistä erovuorossa Järvenpään liittokokouksessa olivat Hanna Jokinen, Pirjo Kuisma ja Jari Valkeapää. Heistä Valkeapää ei asettunut enää ehdolle, ja kumpikin nykyisistä liittohallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan. Liittohallitusvaalissa eniten ääniä sai oululainen Pirjo Kuisma (188 ääntä). Porilainen Hanna Jokinen sai vaalissa 143 ääntä ja ensikertalaisena liittohallitukseen noussut, SF-Caravan ry:n asiantuntija, nurmijärveläinen Hannu Kivikoski 135 ääntä . Ehdolla olleet Juha Rinne Orimattilasta jäi vaalissa neljänneksi 69 äänellä, ja Marianna Virta Savonlinnasta viidenneksi 32 äänellä.

Hallituksen jäsenten pesti on kolmivuotinen; liittokokouksesta vuoden 2022 liittokokoukseen.

Jäsenmaksu säilyy ennallaan

Liittokokous vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2018 ja hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuosille 2019-2020. Jäsenmaksu säilyy ennallaan. Jäsenmaksujen liiton osuus varsinaisen jäsenen osalta on 29 euroa ja rinnakkaisjäsenen osalta 12 euroa. Jäseneksi liittyminen, johon sisältyy uuden jäsenen ensimmäisen vuoden jäsenmaksu, tarramaksu ja kirjaamismaksu, maksaa 48 euroa. Rinnakkaisjäsenen ensimmäinen jäsenmaksu on 15 euroa.

SF-Caravan Kopparö ry jäsenyhdistykseksi

Liittokokous hyväksyi Raaseporin alueella toimivan SF-Caravan Kopparö ry:n jäsenhakemuksen. Näin ollen SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksiä on 79.

Ansiomerkein liittokokouksessa huomioitiin liiton pitkäaikaisia työntekijöitä. Kultaisella ansiomerkillä palkittiin Caravan-lehden toimitussihteeri Pirjo Rättyä, ja hopeisin ansiomerkein jäsenrekisterinhoitaja Päivi Fjällström ja taloushallintovastaava Inka Helén.

Liittokokouksessa 2019 oli edustettuna 53 jäsenyhdistystä SF-Caravan ry:n 78 rekisteröidystä jäsenyhdistyksestä. Läsnä oli 153 liittokokousedustajaa. Järvenpään kaupungin tervehdyksen kokoukselle toi kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.