Postin lakko vaikuttaa jäsenmaksulaskujen ja jäsenkorttien saapumiseen

Postin lakko vaikuttaa jäsenmaksulaskujen ja jäsenkorttien saapumiseen

12.11.2019

Lähes 800 jäsenelle postitetaan jäsenmaksulaskut marraskuussa viikolla 47. Laskuissa on eräpäivä 7.12.2019. Postin lakko aiheuttaa viivettä paperilaskujen saapumisessa, mutta nopeimmat ehtivät vielä tilaamaan jäsenmaksunsa e-laskuna verkkopankkiinsa.

E-laskun tilaaminen

E-lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa jäsenmaksu ajoissa. Verkkopankin e-laskulistalta löytyy laskuttaja nimellä SF-Caravan ry, y-tunnus 0415946-5 ja laskun aihe jäsenmaksu. Yksilöintitietona eli laskuttajakohtaisena tietona vaaditaan asiakasnumero, joka tulee syöttää muodossa 123450 (jäsenkortista otetaan seitsemän ensimmäistä numeroa ilman etunollia ja välimerkkiä). Oikeassa muodossa olevan asiakasnumeron voi tarkistaa SF-Caravanin jäsenrekisteristä, jasenrekisteri@karavaanarit.fi, puh. 03 615 311. Ne jäsenet, joilla jäsenkausi päättyy nyt 31.12.2019, voivat poikkeuksellisesti pyytää tämän vuoden jäsenmaksulaskun sähköpostitse.

Jäsenkortti sähköisenä Jäsenportaalista

Jäsenkortti postitetaan kahden viikon kuluttua jäsenmaksun tai liittymismaksun maksamisesta. Postin lakko vaikuttaa myös korttien saapumiseen, joten suosittelemme jäseniä tilaamaan jäsenkortin sähköisenä Jäsenportaalista.

Jäsenportaalista tilataan rekisteröitymiskoodi osoitteessa www.karavaanarit.fi/portaali. Jos jäsentiedoista puuttuu sähköpostiosoite tai annettu osoite ei täsmää jäsentiedoissa olevaan, tulee siitä ilmoitus sähköpostiin.

Lisätietoa:
SF-Caravan ry:n Jäsenrekisteri
Puh. 03 615 311
jasenrekisteri@karavaanarit.fi