Paperinen jäsenlasku e-laskuksi

Paperinen jäsenlasku e-laskuksi

29.8.2019

Voit tilata SF-Caravanin jäsenmaksulaskun myös e-laskuna verkkopankkiisi.

E-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku, ja maksun tietoja ei tarvitse koskaan näppäillä käsin. Laskun tiedot ovat siis aina automaattisesti oikein! Tilauksen jälkeen saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun automaattisesti sähköisenä suoraan verkkopankkiisi.

E-lasku on paperiton ja ympäristöystävällinen vaihtoehto paperilaskulle, ja sen hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

E-laskun tilaaminen

Voit tehdä e-laskun kätevimmin suoraan laskun maksamisen yhteydessä. Kun olet hyväksynyt syöttämäsi paperilaskun maksuun, voit valita jatkossa laskun toimitustavaksi e-laskun.

Tilatessasi e-laskua, poimi asiakasnumerosi saamastasi paperisesta jäsenmaksulaskusta yksilöintitiedoksi.  

Huomaathan, että asiakasnumero on samassa muodossa, kuin miten se on kirjoitettu varsinaisessa paperilaskussa, seitsemän numeroa (0123450).

E-laskun maksaminen

E-laskusopimuksen tehtyäsi tulee SF-Caravanin jäsenmaksulasku jatkossa e-laskuna suoraan verkkopankkiisi. Tarkistamalla ja vahvistamalla saat maksun maksettua helposti ja nopeasti.

Lisätietoa e-laskutuksesta saat omasta pankistasi sekä SF-Caravan ry:n jäsenrekisteristä Antti Rätöltä puh. (03) 615 3135 ja Päivi Fjällströmiltä puh. (03) 615 3133, jasenrekisteri@karavaanarit.fi.