Suomen Hostellijärjestö

Suomen Hostellijärjestö

Kotimaassa SF-Caravan ry:n jäsenet saavat Suomen Hostellijärjestön hostelleissa ja hostellien matkaparkeissa 10 % alennuksen normaalista majoitushinnasta.

Suomen Hostellijärjestöön kuuluu yli 40 hostellia eri puolella Suomea. Varmistaaksesi jäsenhintaisen majoituksen, varaa majoitus osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostellista. Hostellit kartalla.

Osassa hostelleja on tarjolla myös matkaparkkeja. Varaa matkaparkki suoraan hostellista ja kerro samalla jäsenyydestäsi.

Jäsenetuun oikeuttava SF-Caravanin jäsenyys todistetaan hostelliin saapuessa voimassa olevalla SF-Caravan ry:n jäsenkortilla, jossa on Hostellijärjestön logo.

SF-Caravanin jäsenet saavat Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortti oikeuttaa 10 % majoitusalennukseen verkoston hostelleissa Suomessa. Lisäksi sillä saa muita matkailuetuja Suomessa sekä ajankohtaisia reissuvinkkejä.
Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voi tilata tästä linkistä.

Ulkomailla majoittuessasi HI-hostelliin tarvitset kansainvälisen hostellikortin. SF-Caravan ry:n jäsenille kortin hinta on 15 euroa (norm. 20 euroa).

Hostellikortin saa myös kännykkään ladattavana mobiiliversiona. Hostellikortti on henkilökohtainen. Hostellikortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin. Ryhmäkortin (väh. 10 hlöä) hinta jäsenille 29 euroa (norm. 34 euroa). Ryhmäkortissa riittää, että tilaaja on SF-Caravanin jäsen.

Kortin voi tilata hostellit.fi -verkkokaupasta.

Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman. Osassa hostelleista kortti on ehtona yöpymiselle. Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös muita erilaisia etuja ja alennuksia kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaan edut ovat luettavissa Suomen Hostellijärjestön sivuilla.

Lisätietoja: Suomen Hostellijärjestö, info@hihostels.fi,  www.hostellit.fi.

Hostelling International -verkoston kansainväliset sivut www.hihostels.com.