Suomen Hostellijärjestö

Suomen Hostellijärjestö

Kotimaassa SF-Caravan ry:n jäsenet saavat Suomen Hostellijärjestön hostelleissa ja hostellien matkaparkeissa 10 % alennuksen normaalista majoitushinnasta.

Suomen Hostellijärjestöön kuuluu lähes 50 hostellia eri puolella Suomea. Varmistaaksesi jäsenhintaisen majoituksen, varaa majoitus hostellit.fi -online palvelussa tai suoraan hostellista. Hostellit kartalla.

Osassa hostelleja on tarjolla myös matkaparkkeja. Varaa matkaparkki suoraan hostellista ja kerro samalla jäsenyydestäsi.

Jäsenetuun oikeuttava SF-Caravanin jäsenyys todistetaan hostelliin saapuessa voimassa olevalla SF-Caravan ry:n jäsenkortilla, jossa on Hostellijärjestön logo.

SF-Caravanin jäsenet saavat Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortti oikeuttaa 10 % majoitusalennukseen verkoston hostelleissa Suomessa. Lisäksi sillä saa muita matkailuetuja Suomessa sekä ajankohtaisia reissuvinkkejä.
Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voi tilata tästä linkistä.

Ulkomailla majoittuessasi HI-hostelliin tarvitset kansainvälisen hostellikortin. SF-Caravan ry:n jäsenille kortin hinta on 15 euroa (norm. 20 euroa).

Hostellikortin saa myös kännykkään ladattavana mobiiliversiona. Hostellikortti on henkilökohtainen. Hostellikortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin. Ryhmäkortin (väh. 10 hlöä) hinta jäsenille 29 euroa (norm. 34 euroa). Ryhmäkortissa riittää, että tilaaja on SF-Caravanin jäsen.

Kortin voi tilata hostellit.fi -verkkokaupasta.

Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman. Osassa hostelleista kortti on ehtona yöpymiselle. Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös muita erilaisia etuja ja alennuksia kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaan edut ovat luettavissa Suomen Hostellijärjestön sivuilla.

Lisätietoja: Suomen Hostellijärjestö, info@hihostels.fi,  www.hostellit.fi.

Hostelling International -verkoston kansainväliset sivut www.hihostels.com.