If

If

SF-Caravan ry:n jäsenenä saat Ifin vakuutuksista tuntuvia alennuksia.

Jäsenvakuutukset sekä rahanarvoiset jäsenedut

SF-Caravan on ottanut turvaksesi järjestövakuutuksen, mikä tarkoittaa sitä, että olet vakuutettu järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa ollessasi.

Tutustu järjestövakuutuksen sisältöön sekä tarkempiin ohjeisiin ja muihin hyödyllisiin tietoihin osoitteessa if.fi/karavaanarit.

Sinulle on tarjolla Suomen edullisin henkivakuutus*

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut ja lue lisää henkivakuutuksesta

Primus-tapaturmavakuutuksen aikuiselle ja lapselle voit ostaa Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan verkkokaupasta.

SF-Caravan ry:n jäsenenä voit saada jopa 16 % alennusta muista vakuutuksistasi

Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella, esimerkiksi autovakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Ifin Omille sivuille. SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi vähintään 11 prosentin alennuksen. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

Turvaa matkasi Ifin matkavakuutuksella ja lue hyödylliset matkustusvinkkimme. Tutustu myös Ifin ainutlaatuisiin turviin matkailuautolle tai -vaunulle. Ifistä saat lisäksi edullisen ja yksinkertaisen koiravakuutuksen eläinystävällesi!

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä viimeisin hintavertailu 9/2016. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Lisätietoja Keskittäjän vakuutuksista ja eduista saat osoitteesta if.fi/karavaanarit, puhelinnumerosta 010 19 19 19 (pvm/mpm) tai lähimmästä Ifistä.