Autoliitto

Autoliitto

Eckerö Linen ja Finnlinesin laivaliput, kartat, oppaat ja tarvikkeet jäsenetuhintaan.

Autoliiton matkailuosasto varaa Eckerö Linen ja Finnlinesin laivaliput myös SF-Caravanin jäsenille.

SF-Caravan ry ja Autoliitto ry ovat kehittäneet yhteistyötään. SF-Caravanin jäsenet voivat tilata Eckerö Line- ja Finnlines-laivaliput sekä muut tarvitsemansa AL-kaupan tuotteet suoraan Autoliitosta. SF-Caravanin jäsenet saavat tuotteista samat edut kuin Autoliiton jäsenet. 

Hyödynnä jäsenetusi ja säästä selvää rahaa!

Tilaa Karavaanareiden jäsenetuhintaiset laivaliput Autoliitosta

Jäsenhintaiset matkat voit tilata Autoliitosta 09 7258 4400 tai matkailu@autoliitto.fi. Tilauksen yhteydessä on mainittava SF-Caravanin jäsennumero.

Alennushintaiset matkat varataan ja maksetaan etukäteen Autoliittoon. Etuja ei myönnetä vasta satamassa tehdyistä varauksista. Karavaanareiden laivaetuihin ei voida yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia. Edut eivät myöskään koske rahtia, rahdin määrittelee varustamo itse.

Kartat, oppaat ja tarvikkeet AL-kaupasta

Autoliiton AL-kauppa tarjoaa laadukkaita tuotteita matkailuun, autoiluun ja vapaa-aikaan. Valikoimasta löytyy mm. matkaoppaita, tiekarttoja, navigaattoreita ja muita tarvikkeita.

AL-kaupan tuotteilla on kaksi hintaa; jäsenille hinta on luonnollisesti edullisempi. Jäsenhintojen edellytyksenä on Autoliiton tai SF-Caravanin jäsenyys. SF-Caravanin jäsenet voivat tilata jäsenetuhintaisia tuotteita puhelimitse 09 7258 4400 tai sähköpostitse autoliitto@autoliitto.fi. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa SF-Caravanin jäsennumero. 

Tuotteita voi ostaa myös Autoliiton toimistosta Helsingistä (Hämeentie 105 A).

Asiakirjat ja -paperit

Autoliitosta saat ajantasaista tietoa eri maiden vaatimista automatkailumuodollisuuksista ja asiapapereista. Autoliitosta voit tilata matkallesi mm. kansainvälisen ajokortin, Saksan kaupunkien ympäristötarran, Sveitsin moottoritietarran ja USA-liitteen.

Karavaanarin tiepalvelu

Karavaanarin tiepalvelu on SF-Caravanin jäsenille tarkoitettu maksullinen jäsenpalvelu. Voit liittyä Karavaanarin tiepalveluun tästä

www.autoliitto.fi