Ylimääräiset kaasupullot

Asko Niinimäki 11.11.2020 13:02

Tervehdys vaan kaikille, menneenä kesänä löydettiin vaimon kanssa mahtava harrastus vaunuilusta. Kokemusta on vain liian vähän ja sen takia joutuu turvautumaan kokeneempien tietoihin.
Onko ylimääräiset tyhjät 11 kg:n teräskaasupullot ongelmajätettä vai saako niitä johonkin järkevästi eteen päin? Paikallisella "huoltamolla" kävin asiaa tiedustelemassa ja tyhjät pullot otetaan vastaan ilman korvausta. Uuden täyden pullon oston yhteydessä kuitenkin kuorien hinta oli täälläkin 59,90 € + kaasu.
Ei oikein kuulosta nykypäivältä, että kaasupulloja ei kierrätettäisi... niin tai kierrätetäänhän niitä, mutta ilman hyvitystä. Epäreilun tuntuista.
Löytyykö mistään tähän hyvää vaihtoehtoa?

Petteri Haverinen 11.11.2020 13:24

Myy ne esim torissa tai tämän foorumin kauppaosiossa eteenpäin. Kuoret maksaa esim Motonetissä 49 euroa, joten joku 30-35 euroa lie hyvä hinta jos haluaa niistä eroon.

Ari Jokinen 11.11.2020 15:06

Muinoin huoltamot osti myös tyhjiä puulloja asiakkailta mutta siitä luovuttiin kun hämärämiehet murtautui kaasupullokaappeihin ja myi tyhjät pullot naapuriasemalle , laiskimmat kuulemma kätki saaliin metsään ja tuli myymään ne samalle asemalle takaisin...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.