Truma Mover G02

Jouko Piispanen 31.10.2021 15:30

Tuleekohan Mover Go2 :en mukana sulake pitimineen? Tilasin kyseisen laitteen ilman akkupakettia. Mutta mistään ei löydy tietoa , mitä osia tulee mukana. Jos sitä ei tule , mukana , voisi etukäteen hankkia sellaisen kaupasta. Ajattelin laittaa automaattisulakkeen , joka toimii samalla katkaisijana. Mutta jos siinä tuleekin se mukana.

Harri Halinen 05.11.2021 12:04

Kun näyttää ettet saa vastauksia, niin ehdotan että kerrot edes itsellesi keltä tilasit ko tuotteen ja jos nettikaupasta niin tutki ilmoitus uudelleen. Jos taas yksityiseltä tai myymälästä niin toimitus voi olla se minkä sovit tilatessa tai sitten ei riippuen myyjän puheiden paikkansa pitävyydestä.
Myyjiä kun on monenlaisia.

Jouko Piispanen 06.11.2021 12:35

No , nyt kun paketti saapui, niin voin kertoa mitä tuo sisältää ilman lisävarusteita. Sulaketta ei ole, mutta päävirtakytkin tulee mukana (mustaa muovia , punainen avain).Moottoreilta lähtevät johdot ovat 4 m pitkät, esitteissä (muissakaan liikkeissa) tätä tietoa ei kerrota. Akkujohdot noin metrin. Nämä on hyvä tietää etukäteen , koska johtoja ei saa jatkaa tai lyhentää. En kyllä ymmärrä miksei saa. Tilasin Camping Factorysta ja toimitusaika oli tasan 2 viikkoa, sivustolla mainittiin aika 2-3 pv, se varmaan tarkoittaa toimituksia Saksan alueella.

Jouko Piispanen 09.11.2021 18:41

Tarkennuksia vielä , jos joku muukin aikeissa asentaa. Paketissa on kyllä sulake 125A , taisi olla mallia mega. Minulla se jäi käyttämättä, koska en tiennyt että se tulee mukana. Mutta laitoin automaattisulakkeen , jota voi käyttää katkaisijana myös , hinta 25 € noin. Mekaaninen asennus tosi helppo , vaikka yksin asensin vaunun ollessa maassa teltan alla.
Asensin normaalisti , eli akselin etupuolelle. Ohjeissa ei sanottu ,että normaaliasennuksessa pitää ajomoottorien johdot asentaa väärin päin eli musta johto plus-napaan ja punainen miinus-napaan. Kytkentäkaaviossa se oli kyllä merkitty , mutta ajattelin että se on painovirhe, koska en ole koskaan ennen nähnyt että piuhat pitää asentaa väärin päin. Näin se kuitenkin on , eli jouduin vielä asentamaan moottorijohdot uudestaan , ja sen jälkeen liikkui pyörät oikeaan suuntaan. Eli tuote on ok , mutta dokumentaatio hiukan tökkii. Ensi kesänä sitten näkee , kuinka voimaa riittää.

Harri Halinen 09.11.2021 19:50

Minulla kokonaispainoltaan 1600 kg:n vaunu, 70 ah:n vuoden vanha akku ja kokemuksesta voin sanoa että kulkee aivan mainiosti esim. metsäautotiellä. Pyrkii reagoimaan toisen puolen "nyppylöihin" ja on opittava miettimään miten ja milloin korjausliike tehdään.
Totesin että parempi kulkea vaunun ajosuuntaan edessä ja olla välittämättä aisan nokkapyörän liikkeistä vaan vaununrenkaat määräävät tiellä pysymisen.
Alussa korjailin turhaan suuntaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.