Sunwind iSens kaasuhälytin

Ari Kuusisto 19.09.2021 14:30

Mitä kokemuksia moisesta laitteesta.

Tuisku Antikainen 19.09.2021 18:59

No meillä tuollainen on mutta en voi sanoa että olisi siitä mitään kokemuksia. Ostin, asensin ja unohdin. Kiva ledihän siinä vilkkuu. Valinta kohdistui tuohon ainoastaan paristokäyttöisyyden vuoksi, piuhallisiahan olisi saanu paljon halvemmalla mutta en halunnut tehdä reikää piuhalle.

Petri Ahonen 19.09.2021 19:14

Tuollainen tuli hankittua, toivottavasti ei koskaan kuitenkaan tarvitse käyttää.
Laitteen ominaisuudet (mainoksessa) tekivät vaikutuksen. On pienikokoinen ja kun ei tarvitse johtoja, oli helppo asentaa. Lupaavat jopa 10vuoden akun keston, mutta akku ei ole ilmeisesti vaihdettavissa, ainakaan helposti. Ostopaikkaa kannattaa vertailla, sillä laitteella oli/on isoja hintaeroja. Olisi hyvä, jos olisi saatavana jonkinlaisia testikaasupulloja.

Ari Kuusisto 19.09.2021 20:29

Ajattelin täällä kysyä kun karavaanari.org:issa oli vähän negatiivista laitteesta ja hintavakin on mutta juuri tuo pitkäkestoisuus ja ulkoisen jännitteen tarpeettomuus kiinnosti.
Ajattelis hinnan puolesta ainakin,ettei ihan huono.

Lainaan erään kokemusasiantuntijan kommentin:
"Varoitusääni oli turhan hento piipitys ja käyttöohjeesta selvisi että laitteen logiikka ei reagoi hitaaseen kaasumäärän nousuun vaan pitää olla voimakas vuoto. No huh, miten nuo vuodot lienee, auton sisällähän ei ole letkuja vaan putkiliitoksia jotka luullakseni innostuvat lähinnä hieman vuotamaan."

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.