Fiat Ducaton käyttöohje sähköisessä muodossa?

AHJOS TIMO 29.12.2012 16:23

Tietääkö joku, mistä voisi imuroida Fiat Ducaton (tyyppi 250) suomenkielisen käyttöohjeen? Minulla on se kyllä paperille painettuna, mutta olisi kiva saada se myös tietokoneelle.

Sivustolla http://www.fiatcamper.com/premium_area/fi/download niitä on monella eri kielellä, mutta tiedostojen nimistä päätellen siellä ei ole suomenkielistä. Delta-auton sivustolla on monien Fiatien suomenkielisiä käyttöohjeita, mutta siellä on tiedostolistaus estetty, joten pitäisi tietää täsmällinen linkki.

SUONKANTA REIJO 30.12.2012 14:36

Ainakin citroenin sivuilta löytyy

http://service.citroen.com/ddb/

AHJOS TIMO 30.12.2012 18:09

Kiitos linkistä. Selasin Citroënin sähköistä ja Fiatin paperista ohjekirjaa rinnakkain. Ne ovat kyllä ihan erilaiset teokset. Edellisessä on noin 100 sivua vähemmän kuin jälkimmäisessä.

Käyttäjän lisäys viestiin 30.12.2012 klo 20:39:38 Fiatin käsikirjassa varoitetaan mm. ajamasta autoa piippu tai kynä suussa. Sitikan käsikirjassa en huomannut sellaista varoitusta :)

KORHONEN PAULI 31.12.2012 13:20

Kyllä Deltan sivuilta pystyy kopioimaan ohjekirjoja. En vaan löytänyt Ducatoa. pkk

HYTÖNEN RAIMO 03.01.2013 11:41

Saattaa olla hankalaa se Deltan sivuilta kopioiminen, Deltahan menetti konkurssissa hiivatin edustuksen uudelle maahantuojalle - en nyt muista kenelle - kun en enää tee sillä tiedolla mitään. Mutta kyllä se nettihaulla pitäisi löytyä.

AHJOS TIMO 11.01.2013 14:33

"Mutta kyllä se nettihaulla pitäisi löytyä."

Monet muunkieliset Ducaton käsikirjat kyllä löysin, mutta en suomenkielistä. Delta-auton sivustolta löysin monen muun Fiatin käsikirjat, mutta en Ducaton.

Jorma Viitanen 12.03.2020 21:23

Hei!
Fiat-Professional - autojen (jotka ovat useimpien matkailuautojen alustana olevia Fiateja) maahantuojana on
nykyisin FCA Finland Oy. Se on Fiatin omistama maahantuontiyhtiö.

Fiat-matkailuautojen omistajat voivat saada tietoa Fiatprofessional.fi -sivustolta ja Fiat.fi -sivustolta. Jos rekisteröityy Fiatin( Fiat-Professionalin) nettisivustolle ja antaa autostaan tiedot (uudemmista näyttää jopa rekisterinumero riittävän mutta alustanumero eli VIN-numero on ehkä vielä parempi) niin sivustolta tulee
näkyville sähköinen käyttöohjekirja ja huoltokirja. Minun autoni on niin uusi, että kun ilmoitin valmistumisajankohdaksi tammikuu 2019, niin sieltähän se käyttöohjekirja tuli pdf-tiedostona luettavaksi ja/
tai tallennettavaksi.
Vanhemmista autoista en tilannetta tutkinut. Mutta, varmaan kannattaa ottaa yhteys Suomen maahantuojaan tai vaikkaopa Jyväs-Caravaniin. Viimeksimainittu on Fiat-alustalle valmistettujen matkailuautojen Fiatin valtuuttama huoltokorjaamo Jyväskylässä.

Olli Soininen 13.03.2020 21:45

Miten tuonne fiatprofessional.fi sivulle voi rekisteröityä?

Tony Hietala 26.05.2022 13:15
Olli Soininen

Miten tuonne fiatprofessional.fi sivulle voi rekisteröityä?

Tämän päivän kokemukseni mukaan : ei sitten millään!

Kun suomen sivulta koittaa päästä rekisteröintiin, siirtyy rekisterointi sivulle jossa Suomea ei ole valiittavissa
ja jos koittaa muun maan kautta niin eipä puhelinnumero kelpaa sitten millään (ei ilman tai maakoodien kanssa).

Eli pientä kehitystä kaipaan!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.