Nestekaasu Riihimäellä

VARTIAINEN JOUKO 16.04.2009 10:35

Nyt olisi paikallisten karavaanareiden neuvot tarpeen edullisesta nestekaasun ostopaikasta Riihimäellä.

Viimevuoden kuluessa kaasun hinta otti melkoisen hintakirin polttoaiheiden hinnannousun vanavedessä. Sattuiko silti jossain hinnat pysymää järkevillä lukemilla Riihimäenseudulla. Talousalueen ulkopuolellehan sitä kaasua ei hyödytä lähteä hakemaan "säästömielessä". Saavutettu etu menisi vain edessuntaas ajellessa.

Miltä vaikuttaa - olisiko osto-osoitteita tiedossa. Nettihakukoneet eivät hirveästi asiassa auttaneet joten löytyykö apu täältä?

G-m@n

KUJANPÄÄ MARKKU 16.04.2009 16:00

Lempivaarassa on 22€ pullo. Kuinka edullista sen pitäisi olla kun tohon hintaan on tuotu melkein sun terassille.

VARTIAINEN JOUKO 18.04.2009 14:07

No senverran olen itekkin saanu asiaa selvitettyä, että tuossa melkeen meijän naapurissa eli Lemppariin menomatkan varrella myyvät 11 kg:n pulloa 21 €urolla. Kyllä se vaan Kujis on köyhän eläkeläisvaanarin yritettävä säästää se €uro siinä missä vaan voipi. Larsseeni ei kuitenkaan kuulu säästökohteisiin ; )

Siis edelleen odottelen jotta jos joku täkäläinen osais antaa vinkkiä.

KUJANPÄÄ MARKKU 18.04.2009 16:20

Niin, no. Luonnekysymys. Minä maksaisin euron enemmän omalle alueelleni. Saisinpa kitistä kaikesta paremmalla omallatunnolla.

VARTIAINEN JOUKO 19.04.2009 11:47

No siinätapauksessa se on - kuten totesit - "luonnekysymys". Mulla kun ei juuri tuota turhan kitisijän taitoa ja luonnetta ole. Ja kyllä noita rahanarvoisia menoja puutarhaleirin ylläpidossa tulee hakemattakin ja aluekin omansa varmasti saa. Sen Larsseenin voi käydä ottamassa välillä oman alueen ravintelissa ja samalla tulee "kannatettua" sitä alueyrittäjääkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.