KAMA Camper Trolley

LAMMINMÄKI SEPPO 23.03.2009 21:27

Onko kellään kokemusta KAMA'n Camper Trolleystä, eli pienestä telaketjutraktorin tapaisesta akkukäyttöisestä härvelistä, joka kiinnitetään asuntovaunun vetoaisaan ja jonka avulla vaunu on siirrettävissä hankaliinkin paikkoihin?

TERVO JARI 24.03.2009 20:46

http://www.westergaard-innovation.com/images/mover-fl.pdf

http://www.westergaard-innovation.com/fl/tekniske-oplysninger.html

Itse tein sellaisen käsikäyttöisen siirtimen, välitykset hoitaa polkupyöränkettinki, ongelmana vaan on se että aisapaino ei riitä siihen että renkaat ( kaksi rengasta vierekkäin ) pitäisi, vaatii henkilön/kaksi aisalle painoksi jotta pito piisaa, muutoin vaunu kulkee ihan hyvin, tosin ei se ihmisvoima suuria epätasaisuuksia "siedä", loppuu hauis . . .

Tuon laitteen paino on pieni ( 16,5 kg ) ja teloissa pinta-alaa, joten voi olla että sutii herkästi ? En ostaisi jollei saa kokeilla ennen viimeisintä ostopäätöstä, painon puolesta kävin mukana pidettäväksikin . . .

Jari

PENTTINEN URPO 25.03.2009 16:37

” Itse tein sellaisen käsikäyttöisen siirtimen, välitykset hoitaa polkupyöränkettinki, ongelmana vaan on se että aisapaino ei riitä siihen että renkaat ( kaksi rengasta vierekkäin ) pitäisi, vaatii henkilön/kaksi aisalle painoksi jotta pito piisaa, muutoin vaunu kulkee ihan hyvin, tosin ei se ihmisvoima suuria epätasaisuuksia "siedä", loppuu hauis . . .” Jari voisiko saada kuvan kyseistä keksinnöstä, ei tarvitsi keksiä uudestaan! Voisi tehdä siitä kopion ja kokeilla sitä

TERVO JARI 25.03.2009 18:42

http://jarin.vuodatus.net/

Jos tarvit parempia kuvia laita blogiin kommenttiin yhteystietosi niin saat sähköpostina parempia kuvia . . .

Jari

HYTTILÄ ESKO 01.04.2009 18:46

http://www.youtube.com/watch?v=4UCZF_UnG10

PENTTINEN URPO 08.04.2009 07:01

No jo vain! Voihan tuota vielä kehittää, laittaa siihen siivet niin pääsee lentäen. Tai roottorin niin kuin helikopterissa, saa vaunun vaikka ” taskuun” niin kuin jollakin voorumilla keskusteltiin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.