Tom Tom 720 ja Itä-Euroopan kartat.

KARHU JUHA 21.03.2009 14:36

-Tarkoitus olisi hankkia TT:n sivuilta ym.Kartat.Muistikorttikin on paikoillaan jo,,,jäin vielä miettimään, tuleeko kartta päivitysten mukana, myös uuteen kartta osioon automaattisesti päivitykset(itä-eurooppa).Vai onko ne haettava/ostettava erikseen jotta pysyvät ajan tasalla.Koetin hakea vastausta tuolta TT:n sivuilta muttei sattunut silmään.Ja onko kokemuksia kartta latausten onnistumisista? On tainnut joskus olla käyttäjillä ongelmiakin. JK.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 21.03.2009 15:58

Täältä lisätietoa: http://www.tomtom.com/page/mapupdateservice

Itse ostin vuoden päivityksen West and Cantral Europe karttaan, GO 910 laitteeseen koska se oli halvempi kuin pelkkä yksi kartta.

Eli voit ostaa joko pelkän kartan tai päivitys version. Jos sinulla on ennestään Itä-Euroopan kartta, niin saat ensin alennetulla hinnalla viimeisimmän version ja siihen päälle tulee vuoden päivitysten hinta.

Minulla ainakaan ei ole ollut mitään ongelmia karttojen latauksessa, tosin minun laitteessa on 20 GB kovalevy.

SUOMI SEPPO 21.03.2009 16:42

Karttapohjiin ei tule ilmaisia päivityksiä. Ilmaisia olen itsekin pähkäillyt ja tullut siihen tulokseen että kortille ja Tomppaan tulee samalla ajolla uudet päivitykset. Koska en ole ollut ihan varma niin olen noin joka toinen kerta ottanut päivityksen kortille. Muistaakseni kartta tuli Home osioon jo sieltä sai siirtää sen kortille tai Tomppaan kuin halusi ? @seppo

POSKIPARTA ALI 22.03.2009 11:36

Moi Itäeurooppaan ei saa mistään täydellistä ohjelmaa esim.Bulgariasta on vain 11% kartoitettu navigaattoreihin eli käytännösssä näet vain valtaväylät itäeuroopassa ja se ei paljoa auta,tiedän kokemuksesta

KARHU JUHA 22.03.2009 12:40

-Jep jep yleensä meillä kakkos navigaattori istuu vieressä,karttakirja sylissä\kamera,ja kuljettaja pyrkii tekemään yleisluonteista havannointia mikäli jompikumpi "naveista"häröilee.Ja karttakirjat päivitämme yleensä n.2vuoden välein....Joskus kuitenkin kuljettaja kysyy."Missä ihmeessä me ollaan ja minne menossa?" JK. ps.Bulgarian koetan vielä kiertää kaukaa...Liikaa eksotiikkaa.

PAANANEN PAAVO 31.03.2009 18:01

Kävin hakemassa uudet karttapäivitykset, viikko sitten. Ihan hyvin pelittää. Tosin ne päivitykset karttojen osalta ovat maksullisia. Ensin luulin rahani hävinneen, mutta sieltähän ne löytyivät päivityssivulta. Siellä on tarjouksia päivityksistä, sekä mahdollisuus laajentaa karttasivuja.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.