Lisäantenni TomTomiin

HINTIKKA ESKO 04.01.2009 09:02

Mites on, uskaltaako (kalliiseen) uuteen tomppaan yhdistää alkoviautossani olevan valmiikisi pujotetun antennin? Tähän asti antenni oli Medion-merkkisessä laitteessa, jossa Navigon ohjelmat. Pää näyttäisi sopivan. Voisiko särkeä laitteen? Ei viitsisi millään uutta pujotella, enkä maksaakaan.

TERVO JARI 04.01.2009 09:56

VALMISTAJIEN TUOTETUKI JA HUOLTOPISTEET

http://www.gsm.fi/puhelin/gsmfi_valmistajientuotetuki.pdf

Maahantuojia:

http://www.ingramfi.com/ http://www.dealcomp.fi/ http://www.batpower.fi/

Voi olla varminta että otat liikkeen josta laitteen ostit kautta yhteyttä maahantuojaan ja kysyt sieltä, maahantuojia näyttää olevan useita jolloin on vaikea ruveta arpomaan keneltä kysyä . . .

Hetken tuossa Googlella vielä asiaa tutkin, niin mielestäni "tulos" näytti aika sekavalta. Joten paree toimia myyjäliikkeen kautta, jolloin tulee kaikki niin että "myyjän" takuut toimii, löytyy maksaja jos jotain "sattuu" jos luvan lisälaitteen käytöön antavat . . .

Jari
HÄMÄLÄINEN MARKKU 04.01.2009 11:04

Toden näköisesti kaikki antennit ottavat sunnilleen saman verran virtaa ja käyttävät 5 voltin jännitettä. Mutta mihin sinä Tompassa lisä antennia tarvitset? Oman kokemukseni mukaan (GO 910) se toimii hyvin myös alkovin lipan alla. Pääset helpommalla kun et tarvitse liitellä monia piuhoja, kun uusissa laitteissa ei ole aktiivitelakkaa, niin kuin minulla on.

PUURUNEN SAMI 04.01.2009 15:11

Joissakin henkilöautoissahan navigaattori ei saa yhteyttä satelliitteihin erikoistuulilasien läpi, tomtomillakin on juuri tätä varten omat lisäantennit saatavilla.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 04.01.2009 17:45

Henkilöautossa sitä lisäantennia voi tarvitakkin, fiman Sitikassa se oli tarpeen, mutta näissä työkalujen päälle rakennetuissa kopeissa yleensä tuulilasissa ei ole sitä kalvoa joka haittaa radioaaltoja. Oman kokemukseni mukaan lisäantenni on huonompi vastaanottamaan kuin Tompan oma antenni. En tiedä millainen etuvahvistin siinä irtoantennissa on, Tompassa itsesään vaikuttaa kuitenkin olevan hyvä.

HINTIKKA ESKO 04.01.2009 19:53

Varmaankaan en sitten tarvitse koko lisäantennia. Voi tietysti tulla kiusaus joskus kokeilla piuhaa, jos yhteyttä ei tule. Kiitosta tiedoista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.