ECOMAT susi?

JUMISKO VELI-MATTI 29.12.2008 12:56

Tietääkö joku mikä on vikana kun 5-6 vuotta vanha sveitsiläinen ECOMAT on mennyt kumman hengettömäksi, lämpöä hönkii vain hieman. Tuuletin kyllä pyörii. Tehovalintakytkin ei vaikuta mitään mihinkään. Maksoi aikoinaan yli vanhan tonnin, ei oikein vielä viitsisi heittää menemäänkään. Korjaako näitä joku? Oulun Karjasillalla kodinkoneliike kieltäytyi urakasta.

KOSKINEN OLLI J 29.12.2008 17:24

Ymmärtääkseni Ecomat puhaltaa täydellä nopeudella vain täysteho asennossa. Pienemmillä tehovalinnoilla puhallusnopeus on hyvin hiljainen ja henkäykseltä se kyllä myös tuntuu; ) Oletko puhdistanut lämmittimen ilmansuodattimen, se on ilman imupuolella sellaisen ohuen muoviritilän alla, eräänlainen vaahtomuovia oleva suodatinmatto. Onko käyttöohje tallessa, tarkista että säätimet ovat oikeissa asennoissa. Tässä aienpaa keskustelua aiheesta: http://shop.karavaanarit.fi.x.optinet.fi/etuteltan_puheet/etuteltan_puheet/avoin_keskustelu/?num=179449

JUMISKO VELI-MATTI 02.01.2009 13:55

Käyttöohjeet on luettu, suodatin putsattu, pari kertaa laite on avattukin, silmämääräistä tarkastusta varten. Kysyin valmistajalta Sveitsistä sähköpostitse korjausmahdollisuutta. Tuli vastaus hieman yllättäen Pohjois-Saksan Itzehoesta, huoltoliike pyytää lähettämään vehkeen sinne ja arvelee kuluiksi 50 euroa plus lähetyskulut. Taidan panna laitteen matkaan. Sen verran köykäiseltä laitteelta vaikuttaa tuo korvikkeeksi ostamani Thermal 2000 ceramic heater... Hyvät alkaneet vuodet kaikille!

REMAHL PETER 20.03.2009 00:03

Hain tänään saman tapaisesta viasta laitteeni huollosta, he olivat tilanneet alkuperäisen kytkimen ja vaihtanut, hinnaksi tuli 75 euroa. Paikka oli Radio- Service- Huolto Pitkäk. 73, Vaasa. Asiallinen palvelu.

ANTIKAINEN ESKO 22.03.2009 06:48

Veli-Matti, saitko laitteesi kuntoon? Sehän on suunnilleen paras laite luokassaan, joten kuntoon kannattaa laittaa. Jos vielä ongelmia, vastaa tähän. Tunnen henkilökohtaisesti saksalaisen yrityksen omistajan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.