Nupeista pula - onko tietoa ?

LINDROOS LAURI 16.12.2008 19:58

Adriassa, mm. UP 562, on hellan ja tiskialtaan yläruuvit suojattu kuminupeilla (Gramerin kamat). Peittävät ja samalla estävät lasikansien rikkoutumisen. Vastaavia näkyy myös muissa Adrioissa. Pari-kolme puuttuu. Varallakin voisi olla jokunen.

Pari valtuutettua pudisteli päätään, yksi yritti tilata viikkoja, entinen epäili niitä jossain olevan ja gummiliike viitelöi vaunuliikkeiden suuntaan. Johan nyt, ei ole, eikä tilaamalla löydy !

Koko on liki sama kuin rek.kilpien suojanupeissa, mutta pitää olla oikeaa kumia, oikean muotoiset ja tietysti mustat... Eli: korvikkeet eivät sovellu. Pikku juttu, mutta en haluaisi rikkoa lasikansia. Osaako joku kertoa mistä moisia löytyy.

Vinkistä kiitollisena t. Lauri

JANHONEN MATTI 17.12.2008 14:46

Tuskin noita varaosista löytyy. Tuolta teknisen kaupan puolelta saattaisi paremminkin löytyä. Googletappa haulla Kumiliikkeet niin avautuvasta ekalinkistä (Eniro)tulee esiin 98 kumikauppan tiedot. Näiden erikoisliikkeiden tilauskirjoista vanhempi palvelualtin myyjää löytää usein sellaisiakin kumialan tuotteita, joita tiedä edes olevan olemassakaan.

NYBERG JYRKI L 17.12.2008 15:15

Moi, oletko kysellyt Wilhtom Ky.stä, pitäisi olla gramerin edustaja suomessa. www.wilhtom.fi Lennu

LINDROOS LAURI 17.12.2008 21:41

Kiitos vinkeistä. Laitoin kysymyksen vetämään Lennun osoitteeseen. Tämä nuppipula on varmaan yksi pienimmistä murheista, mutta harmillinen. Muovi sulaa kun liekki on lähellä. Orginal kestänee paremmin. Saas nähdä...

t. Lauri

LINDROOS LAURI 20.12.2008 19:48

Jatkan vielä, josko tästä on apua muillekin. Lennun vinkki ratkaisi ongelman. (Kiitos, tarjoan kahvit ja hyvän pullan).

Sähköpostiini Wilhtom Ky vastasi välittömästi, ilmoitti osanumerot, hinnan ja varastosta löytyi. Ajoin paikalle, jossa reipasotteinen nuorimies hoiteli homman 100%:lla ammattitaidolla. Tusina kaivattuja nuppeja, eli "kumihattuja" tiskiin ja niille kohtuullinen hinta.

Samalla selvisi vian aiheuttaja: ruuvin alla tulee olla pieni kaulushela, muuten kumi irtoaa ja katoaa. Näitä ei ollut erillisenä, vaan piti ostaa hellan / altaan kiinnityssarja. Maksoi maltaita, mutta uskoin perusteltua myyntipuhetta. Kaveri myi kaksi sarjaa ja niille vielä varanupit. Todellinen myyntimies!

Hei, koko tämä nuppijuttu on hyvin pieni asia. On kuitenkin erinomaista huomata, miten luottamusta luodaan pienten asioiden hyvällä hoitamisella. Uskotteko, että ostan seuraavaksi Wilhtomin edustaman merkin grillin vaikka olisi vähän kalliimpi...

Näillä sivuilla on käyty keskustelua jälkimarkkinoinnin hoitamisesta. Tämä sektori ratkaisee jatkossa paljon, usein esim. seuraavan ostoksen merkin.

Rauhaisaa Joulunaikaa kaikille!

t. Lauri + perhe ja tusina Cramerin uusia kumihattuja.

NYBERG JYRKI L 20.12.2008 20:24

Moi Lauri, hienoa, että ongelma ratkesi, olen itsekin ollut tyytyväinen Wilhtomin palveluihin,joskus sillointällöin olen heidän apuaan tarvinnut. Kausipaikkani on Haikarissa Lohjalla, käydään toki kahvilla, jos sielläpäin liikut.

Hyvät Joulut ja Uudetvuodet koko perheellesi. Lennu

LINDROOS LAURI 20.12.2008 20:31

Etsin kun poiketaan. Adrian kulmassa SFC 9300. Nähdään. t. Lauri

NYBERG JYRKI L 20.12.2008 21:20

OK, Talkolan kulmalla hymer, SFC 42181 Lennu

NYBERG JYRKI 01.01.2009 17:23

Moi Lauri, hyvää alkanutta vuotta, laittelin juuri ruokaa Radansuussa ja huomasin hellastani myös puuttuvan pari kuminuppia. Jos sulla on niitä nuppeja enempikin varalla, niin hierotaanko kauppoja. Soitteletko, kun ehdit, ei kiirettä. Lennu 0400500756

LINDROOS LAURI 02.01.2009 23:19

Terve itsellesi, ja erinomaista vuotta 2009. Vinkkisi oli sen verran hyvä, joten: "varastosta löytyy". Soitellaan viikonloppuna. t. Lauri

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.