ohjaamon ja asunto-osan välipeitto

LINDQVIST KIRSTI 25.08.2008 21:15

Neuvokaapas konkarit aloittelijaa.Mistä voi hankkia sellaisen talvi(thermo)peiton ohjaamon ja asunto-osan väliin vai täytyykö se itse ommella.Katselin vapaa-ajan tarviketalon sivuilta mutta en löytänyt kun ikkunapeittoja.Onko niitä siis valmiina ja kuka valmistaa?Talvella tarpeellinen vai riittääkö ikkunapeitot?

HÄNNINEN JUKKA 25.08.2008 22:16

Asenne/kasvatus/tasa-arvovammaisena ja vielä miehenä heitän pallon kysyjälle. Mene siis lähimpään verhoja myyvään liikkeeseen, joka hyväksyy myös tilaustyöt.Mene sinne juuri sillä autolla mihin verhon haluat. Kerro vaikka tikulla hiekkaan piirtäen mitä haluat, niin kas - viikon kuluttua viimeistään Sinulla on jämptisti mitattu paksuhko mielenmukainen kangasverho. jonka molemmissa päissä ulostulevan vaijerin päähän sitten taivuttelet jonkun uroksen ruuvaamaan koukut. Verhon voi tehdä kaksiosaiseksi, ja sitten vielä kiristää äijäparka ruuvaamaan sivuille jonkinlaiset pidikkeet ajon ajaksi. Puh, jo neuvokin otti voimille...

SIRKIÄ MATTI 26.08.2008 01:05

Karavanliikkeissä myydään yleisimpiin automalleihin ohjaamon ja asuntopuolen välille tulevaa lämpöverhoa. Jos valmista termopeittoa ei liikkeistä löydy, voi tuulilasipeittojen valmistajilta kysyä sen tekemistä. http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=33299854

Voi sellaisen väliverhon itsekin tehdä, kun ostaa termokangasta metritavarana. Verhoilijalta tai pikasuutarilta voi kysyä ompeluapua, jos omalla koneella ei pysty noin paksua kangasta ompelemaan.

Omaan autooni en kyselyistä huolimatta löytänyt valmista termopeittoa mistään liikkeestä silloin. Minä ostin verhokankaan http://www.vapaa-aika.com/ liikkeestä sopivan pätkän rullalta. Yhdessä verhoilijan kanssa mietittiin ja suunniteltiin kaavat. Verhoilija valmistamana sain haluamani laisen lämpöverhon. Hinnaltaa verho jäi vähän halvemmaksi mitä muiden merkkien valmiit verhot maksoivat.

KOIVISTO ESA 26.08.2008 07:44

Jos nyt oikein muistan niin semmoinen liike kuin Hoverfin (www.hoverfin.com). Netistä löytyy niiden sivut mutta niissä ei kyllä puhuta väliverhoista mitään. Itse ostin viimevuonna Lahden messuilta heidän osastoltaan peitteen. Täytyy sanoa että verhosta on todella hyötyä, vaikka minulla on koko nokan peittävä termopeite myös. Hinta taisi olla ysiysi silloin. Kannattaa kysäistä vieläkö ne tekevät niitä, ainakin heillä on osasto tämän vuoden Caravan-messuilla.

AHOLA JARI 26.08.2008 13:04

Komppaan edellistä...

Samalta messulta hain myös - nythän ovat kohta taas.

Sisus on 3M Thinsulate'a, molemmat pinnat "hopeoitua". Kaksi vetoketjua - eli käyntiaukon voi nostaa hyvin ylös esim. alkoviautossa. Kesäkuumilla auttaa selkeaästi pitämään asunto-osaa myös viileämpänä. Kiinnitysnepparit kuuluvat mukaan.

Samaisesta firmasta saa myös moottorin alasuojia ("pohjalevy") uusimpiinkin autoihin. Kotipaikka Hoverfin/-sportille on Oulu.

LINDQVIST KIRSTI 26.08.2008 16:03

Kiitos tiedoista.Odottelen messuja kun lähellä asutaan ja hankin sieltä jos löytyy.

ASIKAINEN MATTI 27.08.2008 14:25

Edellisessä autossamme oli ohjaamoverho mielestämme liian harsomainen. Eurokankaasta löysimme pimennysverhoa, jota oli eri värisenä kolmikerroskankaana saatavana. Välikerros on musta ja kangas täysin valoa läpäisemätön. Samasta kaupasta sain myös ripustuskoukkujen kiinnitystä varten nauhaa sekä tarranauhaa, jolla eri puolilta tulevat verhot saa keskeltä yhteen. Sitten vain istuin ompelukoneen ääreen ja ompelin verhot. Lopuksi merkitsin verhon laitaan nepparien paikat ja laitatin nepparit ompelutarvikeliikkeessä. Samat verhot olen nyt muokannut uuteen autoon sopiviksi.

VIRTA URPO 29.08.2008 21:49

Tässä mainio tuote. Kokemusta on ja toimii. Vaimo askarteli ukkonsa kanssa illan ja vaikuttaa ihmeitä kunon myös tuo ulko peite ikkunalla. Puoli intekroitu on lähes saman lämpöinen edestä kun takaa. Auto 7,3m ja joskus yli -10 asteen pakkasella vasta hieman koski kaasuun tuo Truma. Muuten meni sähköllä ( 1,8KW ) auto Adria. Laitoimme tarran peitteen yläosaan ja vastaavan vastanauhan liimasimme cabiinin yläosaan tuohon hyllyjen ja sivukaappien eteen. Pilotti penkit ensin käännetään ja sitten peite ns. pudotetaan penkkien ja kojelaudan väliin. Eikä maksa paljoakaan. Ompelukoneelta vaaditaan hieman.Tai sitten mielikuvitus valloilleen

http://www.vapaa-aika.com/asp_sivut/Lisätiedot_tilaussivu.asp?tunnus=R37365

LAHTI RISTO K. 01.09.2008 16:00

Hei huom! Kirsti kysyi lämpöpeittoa jota ei varmaankaan saa kangaskaupasta???

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.