MILLAINEN ANTENNI JA DIGIBOKSI

SUOMI TIMO 12.08.2008 21:25

mistä voi hankkia mieluimmin asennettuna 12v.

PALIN MATTI 13.08.2008 09:12

Antamillasi lähtötiedoilla en pysty muuten auttamaan, kuin kehottamalla hankkimaan ko. varusteet paikkakuntasi antenneita ja digiboxeja myyvästä liikkeestä. Tuntuisiko luonnollisimmalta juuri näin?

RAPO MARKKU T 13.08.2008 13:51

Vastauksena kysymyksesi otsikkoon. Hanki kannettava tietokone, jossa cd-asema sekä Anysee E 30 plus. Em kanssa riittää perinteinen harava-antenni ja muuta et tarvitsekaan. Itselläni em välineet ja viimeiset kokemukset heinäkuun lopulta, kun ajelimme Itä-Suomessa. Kanavia löytyi aina vähintään kahdesta suunnasta ja ihan riittävästi valita. Kuva oli parempi kuin kotikaapelissa, eikä sen antennin suuntaamisen kanssakaan ollut niin tarkkaa.

PALIN MATTI 13.08.2008 14:36

Mie ku käsitin, ettei tuo Timo kyselly millaisen TV-katselujärjestelmän hankkisi, vaan MISTÄ sen hankkisi. Yleensä tuollaiseen kyselyyn kannattaa laittaa esile oman assuinpaikkansa. Sillon saattas jopa joku osata neuvoa suoraan evullisseen liikkeesseen.

PS: Itekki täsä just kattelen läppäristä Anyseellä ölympppialaisia, tai paremminki just nyt vaan kuuntelen niitä, sillä mulla on tää kirjotussaitti päälimmäisenä ruutula.

@mella

SUOMI TIMO 13.08.2008 17:38

Nyt kun saimme keskustelun asiasta käyntiin (en ole aikaisemin käytänyt ko."palvelua")Niin ensinnäkin asun Vantaalla ja haluaisin televisiokuvan näkyvän joskus talvi-iltoina ollessani kelkkailemassa keskisuomessa.Harava antennia en halua autoni katolle koska autossani ei ole sopivaa paikkaa antenniputkelle.Jalisäksi auto on aika korkea joten puunoksat osuvat siihen.Autossa on jo valmiina "viihdekeskus" litteitä näyttöjä ym.Elikä haluaisin mahdollisimman matalan antennin ja toimivan boksin.

PALIN MATTI 13.08.2008 18:50

Jos kelekkaillessasi haluat telekkariaki kattoa siinä samala, ni joku semmonen miniläppäri ja siihen Anysee olis varmaan oikia ratkasu. Siihen kelekan perärautaan pitäs vaan kiinittää ees jonkukkaan mittanen putki, mihin laittasit sen logperiodisen antennin. Muut mallit voit likkuvassa kattelussa unohtaa. Ohojaustankoon pittää tehä semmonen teline sille läppärillle. Valamiita smmosia ei varmaan oo myynnisä.

Pieni varotuksen sana on kuiteski paikallaan tuomosesa TV-kattelusa: Jos joskus ajat Ylläkselä sinne Varkkaankurruun, ni saattaapi olla, että sielä se telekkari ei nävy. Jääpi sen verran katveesseen... -)
TERVO JARI 13.08.2008 19:23

http://www.mediaplazashop.com/ Antennidigiboxit / Autodigiboxit ja sieltä:

Eastern-Maximum SE863-T diversiteetti autodigiboxi, antenni kuuluu samaankauppaan . . .

Jari

Ps. Maksaa, mutta on sellanen että voi asentaa vaikka moottorikelkkaan ei tarvi inventteriä, näyttöjähän sinulla olikin . . .

SUOMI TIMO 13.08.2008 19:54

kiitoksia Jarille, ehdottamasi laite vaikuttaa fiksulta.Mutta miten asentaisin takimmaisen antennin kun ei ole takaikkunaa. Käykö mahdollisesti sivuikkuna (muovinen)asennusalustaksi. Pitäkö antenni olla vaakasuorassa?Mahtaisiko toimia esim lasikuituisen paneelin alla pystyssä?Kuinka pitkät antennin johdot ovat ? voiko niitä jatkaa?..

TERVO JARI 13.08.2008 20:32

tiedustella:

myynti@mediaplazashop.com

Yhteystiedot löytyy:

http://www.mediaplazashop.com/

Etusivun ylälaidassa keskellä linkki jossa punaisella yhteystiedot . . .

Eiköhän sieltä irtoa lisätietoo, jos eivät kerro ei varmaan tuu kauppaakaan, joten luulis niiden antavan lisätietoo . . .

Jari

Ps. Tuollaisista hyvin harvalla on kokemusta . . . Harvinaista herkkua . . . Linja-autoissa ja taxibusseissa noita on käytössä . . .

KOSKELA ERKKI 13.08.2008 21:05

En vastaa kysymykseesi, vaan kerron oman päätökseni.

Ostin Tuurissa käydessäni Flatsonic 19" 16:9- digiTV:n, jossa on integroitu DVD-soitin. Haravahan oli jo aiemmin asennettu katolle.

Laite on helppokäyttöinen, toimii 230 / 12 V. Hyvä peli eikä tarvitse digiboksin kanssa pelleillä. Kaikkialla, missä liikuin kesällä, kuva löytyi hyvin eikä rakeisuutta esiintynyt.

Divisionillakin on samankaltainen kai jo myynnissä. Vaunuumme tuo on jo pikkuisen liian isokin, mutta käytän sitä myös mökillä, joten passeli peli!

Vanhan putkiTV:n lahjoitin pois.

LINNAVUORI JARI 14.08.2008 16:19

Näyttää Flatsonic juuri meillekin sopivalta peliltä.

Erkki, saako tuon Flatsonicin helposti ja tukevasti takaseinästään kiinni seinätelineeseen?

Onko tekstitys toiminut YLE:n kavavilla?

AHONEN KAI 14.08.2008 17:33

Eastern-Maximum SE863-T diversiteetti autodigiboxi,

Onko kellään omakohtaista kokemusta tai jotain testiä jossain ko. härpäkkeestä?

LINDSTRÖM JUSSI 14.08.2008 19:50

Onko tuo siis laajakuvanäyttö? jos on, niin ollaan samanlaista hakemassa, mutta emme ole löytäneet mistään, siis laajakuvanäytöllä. Voiko liittää läppäriin? paljon maksoi tuo? entäs onko hd ready?

Toisaalta, kuulemma nyt ei kannata littutelkkua ostaa, kun hinnat kuulemma kohta putoo...

NÄÄTSAARI JUHANI 14.08.2008 20:30

On ollut vuoden käytössä,myös Itävallassa, Saksassa, Tanskassa,Ruotsissa olemme katselleet maksuttomia kanavia JVC:n 15":lla moitteetta.Hankintapaikka Autoextra Herttoniemi. Antennit imukupilla etuosan ja takaosan kattoikkunoissa .Aika arvokas oli mutta ...

KOSKELA ERKKI 15.08.2008 20:41

http://www.kodinkonetukku.fi/shopdisplayproducts.asp?id=58&cat=Flatsonic.

Laajakuva-LCD+DVD-TV-yhdistelmä

Tässähän tämä on kuvineen ja tietoineen. Helppo kiinnittää seinään tai seinätelineeseen, tekstitys toimii moitteetta ja muutenkin melko helppo käyttää.

Käyttökokemukset pelkästään positiiviset, samaa mieltä lastenlapset 4 viikon ajan.

Hinta oli edullisempi Tuurin tarjouksessa!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.