Soliferin keittiön vesihana

PÖNTINEN PEKKA 17.06.2008 16:43

Keittiön vesihana toimii kuin vilkku mutta harvempaan eli vain joka 5. - 10. avaus antaa vettä. Olen suihkutellut kaikki mahdolliset sähkölaitteisiin sopivat puhdistus- ym. sprayt, irroittanut hanan ja tutkinut sähkön kulun. Itse kytkimen sisältävää murikkaa ei taida voida purkaa ja korjata - vai mitä olette arvoisat kaikkien alojen asiantuntijat mieltä? WC:n hana toimii luonnollisesti hyvin. Jos jollakulla on hyviä neuvoja korvan takana, ottaisin kiitollisuudella vastaan. Helpoin ratkaisu on tietenkin lähin vaunutarvikeliike, mutta itse kunnostaen tulisi parempi mieli. Kyseessä on vuoden -99 Goldie 530.

TERVO JARI 17.06.2008 17:35

nen mikrokytkimen, joskos mjo33400 tuntis sen mikrokytkimen "hysterian" ? ?

Linkki: http://karavaanari.info/SMF/index.php

Jari

GRÖNLUND JORMA A 17.06.2008 18:05

Ei sitä hanaa kannata alkaa teurastamaan mikrokytkimen takia.

Pistä se johto poikki, ja laita siihen tiskipöydän etulevyyn vipukatkaisija. Kytke piuhat siihen.

Mieluummin semmonen kalliimpi, kumisuojalla varustettu katkaisija. Siihen ei pääse sormista valuva vesi sisään pilaamaan kontakteja.

PÖNTINEN PEKKA 17.06.2008 18:17

Kiitos Jari nopeasta vastauksesta! Sain jo tuossa sen verran muualta tietoa, että mikrokytkimessä olisi jonkinlaiset kärjet, jotka kuluvat. Keittiön hanaa käytetään varmaan suhteessa paljon enemmän kuin WC:n hanaa ja sillä on vain tunnit tulleet täyteen, vaikka WC:n hana vielä raataa. Sama oli muuten edellisessä vaunussa. WC:n hana toimi mutta keittiöön piti hommata uusi. Eikähän tässä nyt ole isosta investoinnista kyse, 20 - 30! Vaikka en itse ole konjakkimiehiä, niin mitäs se Larsen maksoikaan... Mutta kai me vaanarit ollaan vähän sellasia nysvääjiä, että pitäs aina yrittää ensin itse korjata kaikki paikat.

MARTTINEN KIMMO 01.08.2008 22:35

Meillä oli sama ongelma Goldie 530 -98, mutta se oli vessan hana. Otin sen irti ja vähän reilummin liikuttelin niin rupesi taas toimimaan. Pikainen korjaus taas tien päällä oli se että avattiin keittiön hanaa auki niin paljon että pumppu käynnistyi ja sitten vesi virtasi taas wc:n hanasta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.