Baltian kartat, Garmin nuvi 250 W

POUTIAINEN PENTTI E 11.06.2008 13:06

Ko. Garminissa on Tallinnan, Riigan sekä Vilnan katukartat. Onko kellään kokemuksia, mitä tasoa on Baltian maiden muut kartat (esim. Pärnu, Ventspils, Liepaja, Klaipeda, Trakai)? Kartta ja kartanlukija ovat opastaneet tähänsaakka, mutta pikkuhiljaa täytyy siirtyä nykytekniikkaan! T. Pena

AHOLA JARI 22.06.2008 22:15

Palattiin nyt jussina juuri noilta seudulita.. kaikki kadut joilla liikuttin olivat kartoilla. Minulla tosin softana MioMap3.3 (hw jotain muuta) ja kartat versioita 2007.7.25. Muistaakseni kartat ovat TeleAltaksen..

Noissa Viro, Liettua ja Latvia kartoissa, joiden tiedostokoko aika pieni, oleellinen ero esim. Puolan karttaan, on detaljien määrä. Käytännössä vain tie/katutieto sekä joet ja rautatiet..

Mutta joka tapauksessa voittaa paperiversiot minusta 6-0. Kertaakaan ei ajettu harhaan, eikä tullut mitään mykkäkoulua..

Esim. Klaipedassa ollut tietyö kiertotie oli opastettu vain alkuunsa, mutta sitten opasteet kahden käännösken jälkeen katosivat - vaan nou-hätä nakkilaattori piti kurssin läpi läpi epämääräisen pientaloalueen hiekkateillä.. Kuurinniemimaan lauttallekin (uusi satama) ajo osui helposti - paikalliset opasteet olivat todella huonot; lähes olemattomat ja vain Liettuankieliset..

RAINETSALO KARI T 12.08.2008 16:55

Garminiin baltian kartat ovat tulollaan. Virosta voi ostaa muistikortin jonka tarkkuus on varsin kattava hinta vain on 550 eek eli noin 38 €.http://www.garmin.ee/?id=872 TomTom on ainakin vielä Baltiassa parempi kuin Garmin. Tosin Tomppakaan ei ole peitoltaan täydellinen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.