Termosämpäreitä saa nyt HongKongista

LINNAMÄKI LEA 09.06.2008 20:56

Hei, aivan ihania termosämpäreitä saatavana. Ostin HongKongista kaksi sellaista, leveäsuista, omilla jaloillaan, ja hana, ei tipu vettä ainakaan uutuuttaan.

9 litran termosämpäri maksaa 19,95 € 6 litran termosämpäri maksaa 16,95 €

Laitoin kylmää vettä, niin vielä vuorokauden päästä oli kylmää. Kuka tarttee, nyt kantsii ostaa, ne menee kuin kuumille kiville.

PALIN MATTI 09.06.2008 22:41

No enpä oo tuommosista kuullukkaan. Mihin tarvittaan termosämpäreitä? Tuntus, että tavallisessa termospullossa ku piät kahavin, ni pyssyy sen aikaa kuumana mitä siinä on juuakki. Ennenku ämpärillinen kahavia on juotu, ni mie piän, että se on jo aikas kylymää. Ja palijonko tullee rahtikuluiksi jos kerta Hong-Kongista saakka pittää vielä tilata net?

LINNAMÄKI LEA 09.06.2008 23:14

Minä kyllä ryyppeen kuule litratolokulla ja kylymee kaivoviskii. Sitä ei kaffeella sotketa ja pilata. Paljonkos se Matti ryystää kaivoviskii? Sitä pitäsi hujaattoo sen kafeen lisäksi pari litroo päivässä.

Kyllä siihen hinkki tarvitaan, ei kukkaan ala minkään termoskannun kanssa ähertelemään ja läträilemmään ja joka päivä vettä ehtimmään. Kyllä se niin on, kun piironki tielle tärskäytettään, ryypinkiveit on oltava jo parille kolomelle päivälle, ettei tarvihe yhtennään olla niitä ehtimässä. Joka kraanasta kun en viihti juuva.

PALIN MATTI 10.06.2008 05:54

No jo vain sitten on sulle Lea kunnon pönttö paikallaan!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.