Dry Step Termomattoa löytyy

SALO ESKO 09.06.2008 17:21

Tuossa ihmettelin kun hakusanalla Termomatto ei mitään löytynytkään, eli oliko tämä tuote lähes tuntematon vaunumatkailijoille ja erityisesti "Etuteltassa" keskustelijoille. Matto kun sopii erityisesti kylmää vastaan oleville lattioille ja jopa betoniselle parvekkeelle talvikäyttöönkin. Mattoa on laitettu erityisesti ilman lattialämmitystä oleviin vaunuihin ja autoihin runsain mitoin. Erityisesti Keski-Europasta tuotuihin vauihin sitä on asennettu jälkiasennuksena ja hyväksi kiitelty. Kysykää lisää, koska minulla tuota Dry Step kokemusta löytyy ja vielä mattoakin.

REMAHL PETER 09.06.2008 17:45

Minkä väristä sinulla on ja mitä maksaa, tarve olisi karkealla arviolla 5-6 m2? Kuinka ne limisaumat pysyy yhdessä? Minkälaisia paloja mattosi ovat?

Yst vast remahl(at)mac.com

RAIMESALO RAIMO 09.06.2008 17:58

Kokeilepa uudestaan ja laita hakusanaksi pelkkä termo, niin johan löytyy viestejä. Osa tietysti koskee jääkaappia ja osa ikkunansuojaa, mutta joukossa on kyllä asiaa matoistakin.

SALO ESKO 10.06.2008 16:16

Mattoa löytyy vain teräksenharmaana metrin levyisestä rullasta joka oli suosituin väri, vihreää ei kukaan matkailuvaunuun huolinut. Matto on pohjineen noin 10 mm vahvaa ja reuna kääntyy mieluimmin alaspäin kuin yläsuuntaan. Sovitus kannattaa tehdä "pala kerrallaan" eli aloitus esimerkiksi oven suusta poikittaispalalla ja sitten ehkä poikittaispaloina eteenpäin. Oleskeluryhmän kohdalle taas yksi pitkä pala jne. Kuviota ei ole jolloin molempiin suuntiin sopii. Mitoitus mielellään 1 mm alimittainen kuin liian suuri koska matto "kupruaa" yläsuuntaan. Minulta mattoa löytyy 27 euroa m2 ja lisänä 12 euron postikulut päälle. Lasku sitten erikseen 10 pv netto maksuajalla. Tee kunnon kartta ja arvioi määrä sen mukaan, paloja jää yllättävän vähän.

SALO ESKO 10.06.2008 17:22

Tuossa katselin hakusanalla, mutta mitään ei löydy. Siksi käynnistinkin keskustelua kun joku kertoi keskustelua joskus olleen enemmänkin, poistetaanko vanhat jutut jossakin vaiheessa. Minua tuo alkoi eläkeläisenä kiinnostaa kun aikoinaan tein hommia tuon tuotteen puolesta enemmänkin ja joitakin pätkiä löytyy varastosta edelleenkin. Kukaan ei vain tunnu edes tietävän hyvästä tuotteesta. Tuossa joku jo tarjosi "Kepulaista vaalipaikkaa vaalirahoituksen nimissä" kun toin asiaa esille, mutta kunhan keskustellaan.

TERVO JARI 10.06.2008 18:51

http://shop.karavaanarit.fi/etuteltan_puheet/etuteltan_puheet/

Ja linkki on "sivulla": http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/ alalaidassa keltaisella: tästä . Et sillee . . .

Jari

NYYSSÖNEN KAJ 10.06.2008 19:11

Tuolta minä hain sitä kaksi 30m*2m rullaa yhteensä 30€ on 10mm paksua. Asensin 8m pitkän pätkän keskikäytävälle josta neljän vuoden käyttökokemuksella että matto venyy koska ihmisen kantapään m2 paino ylittää sen kantavuuden, siis pituus on kasvanut 4v aikana n. 0,1m, käytetty ympäri vuoden. http://www.termonova.fi/company.cfm?contentID=30&lang=fi

SALO ESKO 10.06.2008 21:14

Kiinnostaisi tietää hankitko pelkän solumuovipohjan ilman neulehuopapintaa. Tuossa Dry Stepissä on ns "mersukuvioitu" hengittävä reijitys ja jonka jälkeen on lämpökäsitelty pintamaton kiinnitys. Tuo venyminen viittaa pelkään umpisolumuoviin, koska valmis pitkä matto mieluimmin kutistuu asennuksen jälkeen ja vaikuttaa myös hieman kevyeltä materiaalilta jos painuu jalan alla. Mitä Sinulla on maton pintamateriaalina. Dry Step tehdään myös toisella tehtaalla, eikä siinä normaalisti kantapäät vaikuta mitään venymisiä.

SIRKIÄ MATTI 11.06.2008 00:10

Kaikki Tarvikkeet palstalla olevat keskustelut termomatosta.http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/tarvikkeet/?x26558=Search&Order=-submit_date&q=termomatto&nickMid=

Muilla palstoilla voi ollaaiheesta lisää keskusteluja.

NYYSSÖNEN KAJ 11.06.2008 09:01

Minulla on pelkkä solumatto jonka päällä irto käytävämatto.

SALO ESKO 11.06.2008 10:53

Tuossa hieman ihmettelen kun tuolla "HAE" ruudulla ei sitten hakusanalla löydykkään mitään, eli oliko se jokin arvaa mikä systeemi, vai onko jokin vialla. Kiitos kuitenkin vihjeestä löytää perille. Hyvää keskustelua sinänsä, mutta jäin ihmettelemään noita maksettuja hintoja, kun Caravaanarit tunnetaan muutoin niin kustannustietoiseksi porukaksi. Maksetaan tavarasta jota muutoinkin pidetään hintavana vielä noin 40 - 50 % ylihintaa, samasta tavarasta. Tietysti hyvästä kannattaa maksaa, mutta siksi hieman "kopaisinkin" asiaa asiantilan tietämiseksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.