kissa oven oikealla puolella

LINDQVIST KIRSTI 25.05.2008 20:46

Onko kukaan itse tehnyt tai kehitellyt asuntoautoon kiinteää (tai ihan millaista vain)hyttysovea.Nyt otetaan vinkkejä vastaan kun kesällä olisi kiva pitää ovea auki mutta kun on tuo pieni luontokappale niin se olisi kiva pitää silti oven sisäpuolella.Kyselin valmistajalta mutta hinta huiteli lähempänä 300 euroa ja se kuulostaa kyllä aika paljolta.Eli rakentajaRanet ideoita ilmoille!

LINDBLOM ALF R 26.05.2008 08:56

Ellei hyttysverkko ole teräksestä tehty kissalla ei ole vaikeuksia tehdä verkkoon oman kulkuaukon, mutta riippuu kissasta. Meillä kolme mäyräkoiraa kylläkin kiltisti pysyi verkko-oven takana. Meillä olisi ylimääräinen tarpeettomaksi mennyt käyttämätön hyttysverkko-ovi, joka on tarkoitettu Dethleffs-vaunuun.

LINDQVIST KIRSTI 27.05.2008 14:00

Kerrotko ovestasi vähän tarkemmin koko,kiinnitys jne... Luuletko että käy myös asunto-autoon(Dethless A 5881).Olisiko mahollista saada vaikka sähköpostiin esim kuva niin voitais tutkia onko mahdollista saada autoon kiinni.Ja tietty missä ovi majailee ja hinta. kirppa1@luukku.com

KAUPPI ERKKI I 29.05.2008 20:27

Minulta löytyy kyseiseen autoon hyttys ovi ovi keskeltä taittuva ovi vaatii täydellisen putsauksen ja verkkojen uudelleen kiinnityksen ja on noudettavissa pohjanmaalta ihan pelkällä kiitoksella. Ovi on 2002 mallin Dethlefsistä jossa on ns alas laskettu ovi.

LINDQVIST KIRSTI 29.05.2008 20:37

Kiitos tarjouksesta,kiinnostus heräsi.Missä päin pohjanmaata ovi on ? Pidä tallessa niin otan yhteyttä jos kesälomalla ajellaan siellä päin niin käydään ainakin katsomassa josko olisi passeli meidän tarpeisiin.Laita vaikka yhteystietosi sähköpostiin niin saan sinut kiinni kun ajankohtaista.Osoitteeni löytyy edellisestä viestistä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.