Sailun-rengas Kiina

KYLMÄNEN PAAVO 23.04.2016 14:58

Onko kokemuksia yllämainitusta renkaasta? Kaverini kokemukset ovat: hiljainen, pehmeä, polttoainepihi, hyvä pito. Netistä katselin, - ei kovin huonoja yksittäisiä mielipiteitä, mutta testeissä jopa, lausuntoja: "rengasvertailun hännänhuippu" ja " märällä pinnalla jatkuvasti vaikeuksissa ja kuivallakin joukon huonoin". Myyjä tarjoaa 359€. Lienee kuitenkin Hankook palstan optimaalisin hinnan laadun ja turvallisuuden suhteen.

t. Boxstar

KARJALAINEN ALPO 23.04.2016 16:32

Minulla on Sailunin nastarenkaat matkakulkimessa. Ovat ollet käytössä kaksi talvea. Aivan asialliset. Hyvä hinta/laatu-suhde.

Henkilöautossa Sailunin kesärenkaat olleet pari kesää. Ei valittamista.

LANTUNEN TOMI 23.04.2016 21:46

Tuskinpa Sailun sen huonompi on kuin moni muukaan merkki, enemmän merkitystä lienee omalla ajotavalla, varmasti mittauksilla saadaan erot esiin ja veikkaan että yksikään Kiinan merkki ei pärjää ns. merkkirenkaille mutta mitä sitten, jos ei ulosmittaa rengastaan vauhdilla niin pärjännee hyvin edullisillakin.

Laitanpa tähän muutaman kokemuksen omalta karavaanariajaltani, oma auto on myös vuokrauksessa joten kilometrejä tulee:

Bridgestonen keskieuroopan kitkarengas, kesti hyvin kulutusta mutta tietenkin huono pito jäälle mutta siis hiljainen ja kestävä, siirryin nastoihin kun auto siirtyi tuulen mukana Continentalin kesä ja talvirenkaat nastoilla, kuluu nopeesti, on hyvät ajaa Hankook nastat, oli mielestäni hyvät, kestävyys hyvä, hyvät ajossa myös viime syksynä tuli alle Nokian kitkat siitä syystä että vuokralainen lähti pohjoiseen aika aikaisessa vaiheessa ja en halunnut kuluttaa nastoja, olen ollut tyytyväinen CR3:siin mutta eturenkaista lähti jo 2 milliä talven aikana Nyt alla sitten Pirelli Chrono 2 kesärenkaat, ruotsissa viime kesänä sattuneen rengasrikon takia tuli yksi pirelli ja ostin nyt kesäksi sitten kolme lisää ja katotaan miten kestää Saksan reissun, hiljainen ainakin noin nyt alkuun

Kaikki mielipiteet täysin omiani ja uskon että muilla on päinvastaisiakin mutta esim Vanco nastarenkailla ei päästy Syötteen huipulle muuta ku neliveto Valtran hinauksessa niin eipä niistäkään niin paljon iloa ollut silloin.

-Tomi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.