Etuteltta talvenseisojalle

Teemu Salminen 07.02.2022 19:48

Aikaisemmin hommaamani talviteltta (Isabella) on toiminut loistavasti. Hieman pieni tuo vain on käyttöön ja tarpeeseen nähden. Tulevaa kesää ja sitä seuraavaa talvea varten kovasti miettinyt sitten jo isompaa.

Vaunun pielessä tarve olisi sellaiselle 380 cm leveälle teltalle. Kovimmille helteille ja rankemmille sateille saisi seinät olla avattavia / suljettavia. Ja luonnollisesti sellainen joka sietää sen tulevankin talven.

Ja näistähän on sitten vaikka minkälaista mallia ja kokoa sekä merkkiä. Kaupasta saa uusia ja hyvät myyntipuheet, vaan nyt kaipaisin enemmän niitä käyttökokemuksia ja suosituksia tällaisen hankintaan. Tiedä vaikka, josko asiasta joku muukin sitten innostuisi kuulemaan.

Kari Lipponen 09.02.2022 18:51

MOI.MEILLÄ ON ISABELLA 320 ,se on osoitautunut hyväksi. niissä on avatta etusienä ja molemmissa päädyissä ovet,kulmissa on hyytysverkot suljettavat sitä myy jyväscaravan. nyt se on talven yksinään talviputkilla se on myös talviteltta.mutta se on meillä ekaa vuotta käytössä.meillä on ollut monta etutelttaa mutta tämä ainakin syksyyn asti osoitautui hyväksi,alueella on kyllä samanlaisia a ovat suositelleet tätä.hinta pyörii 1100-1500e välillä.ainakaan ei ole vielä soitettu .että olis pettänyt.lumi kuorman alla.teltta vaatii kyllä vaunun kylkeen vaaka kiskon.asiasta saa parempaa tietoa kun kiertää caravan alueilla kyselemässä kommentteja.

Teemu Salminen 01.03.2022 11:09

Kiitos osallistuneille.

Teltta hommattu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.