Vaunuehdotuksia 2+3 perheelle?

BÄRS RAINER 09.08.2006 16:14

No niin, kesä kallistuu kohti syksyä ja ensimmäinen kesä oman (wanhan) vaunun kanssa on ollut erittäin onnistunut.

Nyt tietysti ruokahalu kasvaa syödessä, ja silmissä alkaa jo vilkkua uudempi ja ehkä HIUKAN tilavampi vaunu kuin nykyinen 86-mallinen Solifer 552. Joka sekin on luksuskokoinen verrattuna toissa kesäiseen Hobbyn vuokravaunuun...

Koska olen luonteeltain peruslaiska enkä jaksa lukea kaikkia myynti-ilmoituksia ja mainoksia pyytäisinkin ehdotuksia sopivista vaunuista. Perheeseen kuuluu kahden aikuisen lisäksi 1 varhaisteini ja kaksi alle kouluikäistä. "Lastenhuone" olisi kiva, samoin istuinryhmä jota ei tarvitsisi yöksi muuttaa sängyksi - Eli 5 makuupaikkaa pitäisi aina löytyä. Vaunu tulee reissuvaunuksi eikä seisomaan mummolan pihaan, mutta todennäköisesti vain kolmen vuodenajan käyttöön.

Millaisilla vaunuilla arvon perheet matkustavat? Vaunun ei tarvitse olla uusi, mutta hinta-laatusuhteen on oltava kohdallaan. Ainakaan tässä perheessä ei ole raha tehnyt kekoa vaan paremminkin pienen kuopan :-)

KAUPPI MARKKU 21.08.2006 12:37

552 solifferihan on loistovaunu, jos muutaman kerran vuodessa käyttää. Itelläni on myös tuollainen ja jos vuodessa tekee neljä reissua niin parin tonnin vaunu on sopivan hintainen makaamaan loppuajan pihassa.

No jos totta puhutaan niin uudempi olisi kivempi. soliferista 5602 olisi uudistettu painos tuosta vanhasta 552:sta. Kuitenkin tekniikkaa jo enemmän, kasettivessa yms.

RAUDASKOSKI MIKKO A 23.08.2006 14:28

Itse kapean vaunun ja tilavan matkailuauton jalkeen leveän (2,5m) solikan kanssa 2+3 perheellä matkanneena kannustan ostamaan leveää...itseäni se kauhistutti ja ennen eka reissua painajaisissa juutuin joka kohtaan kiinni. Nyt Norjat (talvella) ja Keski-Euroopan kiertelyn jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen. Vuoderatkaisu on parivuode takana, jonka päällä yksi aikuisenkin kestävä kiinteä ylävuode, edessä väljä u-ryhmä.

JANSSON BJARNE 29.08.2006 22:10

Moro Meillä ollut vuodesta 98 Solifer S7 NS-vuoderatkaisulla (parisänky ja vieressä pieni pöytä-istuinryhmä josta saadaan yksi vuodepaikka) sekä pitkittäiset ylävuoteet/kaapit. Kun pojat (2) olivat pieniä molemmat nukkuivat ylävuoteissa (toinen niistä vahvistettu). Kun vanhempi pojista tuli liian painavaksi (n 120 kg ja 193 pitkä!), hän siirtyi pöytä-istuinryhmävuodepaikkaan nukkumaan. Siten tässä vaunussa on "kiinteät" vuodepaikat 2+3-henkiselle perheelle.

SALIN SAMI 04.09.2006 16:20

Meillä on 2+4(vanhin ei niinkään enää matkassa)ja koira.Hankimme toukokuussa Adrian 663 uk.Siinä on kerrossängyt ja parisängyn yläpuolelta tulee kaapista sänky .Ollaan oltu tyytyväisiä tähän pohjaratkaisuun.Kaappi ja säilytystilaa löytyy.Meille ainakin aivan toimiva.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.