tiiveystakuun voimassaolo

SJÖLUND JANNE 10.03.2008 18:49

Hei! Osaako joku kertoa onko tiiveystakuu voimassa vain jos käytät vaunun valtuutetulla huoltoliikkeellä mittauksessa vai käykö jonkin muunkin suorittama mittaus? Eihän henkilöautojakaan enää pidä huollattaa vain valtuutetuissa merkkiliikkeissä takuu pysymiseksi1

TERVO JARI 10.03.2008 19:06

sopimuksen että hän hyväksyy jonku toisen kuin "myyvän/huoltavan" merkkiliikkeen "leiman", niin mikä ettei . . .

Mutta luulempavaan että yhdenkäden yhdellä sormella on luettavissa nuot sopimukset . . .

Mutta kuka estää sinua kokeilemaan "onneasi" . . .

On vaan senverran "omansa perään" merkkiliikkeet . . .

Jari

HAAPAKOSKI OSSI 10.03.2008 19:41

Kysymykseesi en pysty vastaamaan, mutta jos tuo onnistuu niin kannattaa olla tarkkana että teettää kaiken tiiviystakuun vaatiman työn. mm. Dethleffs vaatii jonkin suoja-aineen pohjan levysaumoihin.

Ossi

KOSKINEN PAAVO 10.03.2008 21:57

On ehkä harvinaista, mutta ainakin Manse Caravan'in omistaja hyväksyi heiltä ostamamme Hobbyn takuuaikaisen kosteustarkastuksen v. 2001 tehtäväksi Forssan Vankkurin toimesta. Siellä ensin vähän ihmeteltiin asiaa mutta mittaus toki tehtiin asiallisesti ao. dokumenttien kera. Todistus kosteustarkastuksesta toimitettiin sovitusti( silloin vielä ) Tampereelle ja sieltä edelleen maahantuojalle jne. Menettely salli tarkastuksen lähempänä ja oli mielestäni osoitus reilun pelin hengestä ja myyjätahon luottamuksesta muihinkin yrittäjiin. Tällaisen suhtautumisen soisi myös yleistyvän, eikös! Myöhemmin takuutarkastuksia tehtiin myös Manse Caravan'in tiloissa Kangasalla matkojemme niin sattuessa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.