Tedfortti kasettivessan huuhtelu ontuu

SAVOLAINEN ESA 01.03.2007 14:31

Morjentes,ongelma ilmeni kun lähdettiin hiihtolomaa viettelee. Vaunu oli seissyt syksystä asti paikallaan ilman lämpöjä,kaikki oli asiallisesti tyhjennetty.Vessan huutelu astiaan laitoin veden ja eipäs huuhtelekkaan enää niin pontevasti kun ennen.Tuntuu kuin hörisi jostain ilmaa ja kuuluu kun joku takaisku kuula menisi eestaas kiertäessä huuhtelua.Tutkimaan alan vasta ilmojen lämmettyä mut jos jollain ois heittää arvailuja/tietoa kyseisestä viasta oisin kiitollinen.

TERVO JARI 01.03.2007 17:33

"kurkkutorviputken" halaki ? Sielä pumpun ja "pytyn" välillä o semmonen "kurkkutorviputki" (ainaski oli siinämallissa jonka jouduin korjaamaan) oli putki mennyt yhdestä "taipeesta" poikki ja puhalsi enimmänosan vedestä säiliöön takas eikä "pyttyyn" . .

Mun vaunussa oli tommonen "murhe" . . . Ehkä ei sama siellä ? ? Ken tietää ? ? Sinä sitten, kun olet kurkannut vessapaperi"piilon" reijästä "hyyskän" saloihin . . . .

Jari

Ps. Kerro mikä o "pytyn" mallinumero . . . . Ehkä selventäisi asijaaa . . .

SAVOLAINEN ESA 01.03.2007 18:19

Jep,pitää tarkistaa.Malli on muistaakseni c4 kierrettävän käsipumpun purkasin ja luurasin sinne painettavaan palkeeseen,se vaikutti ehjältä.

HÄKÄMIES MARKKU 07.03.2007 17:48

Mulla oli sama homma elikkä se kurkkuputki oli liian pitkä ja katkesi taitoskohdasta, korjaus onnistu lyhentämllä putkea kun oli katkennu aivan päästä.

SAVOLAINEN ESA 08.03.2007 18:20

Vika paikallistettu ja korjattu.Oli tosiaan kurkkuputki halki,on muutes hyvät purkamisohjeet tedfortin www sivuilla.Kiitos neuvoista.Hyvää kevään jatkoa kaikille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.