Solifer- kysymyksiä

WIHERIÄKOSKI TERO K 31.01.2006 13:11

Itselläni on Solifer Artic 45T vuosimallia 1982.

Mikä on kyseisen vaunun vannekoko ?

Onko sähköpatruunalle vedetty jonnekin valmiiksi johdotukset, kun se on lisävarusteena ja ohjauspaneelissa on sille kytkin ja siitä käynnistyy kaasupolttimen kierovesipumppu vaikka itse sähköpatruunaa ei olisikaan missään ?

PENTTINEN HEIKKI 03.12.2006 21:28

Morjes! Mulla olisi kaupat tekeillä ko.n laisesta vaunusta ja haluaisin käyttäjäkokemuksia siitä. Eli onko mitä heikkouksia ja vahvuuksia, mitä kannattaa ostaessa erikoisesti katsoa, millaiset käyttökokemukset itselläsi? Ts.oletko ollut tyytyväinen? Kiitos!

MYLLYHARJU ALPO I 04.12.2006 20:51

Katsoppa vaunun sisäpuolelta Primuslämmittimen kohtaa. Penkin sisällä saattaa olla johdotukset valmiina ja sinne se patruuna kuuluiskin, mallissa 450 oli patruunalle paikka etukulmassa lämminvesivaraajan viedessä. Patruunoita on kahta mallia, pumpulla ja ilman, kytkentä on huomioitava mutta patruunan mukana tulee ohjeet:

WIHERIÄKOSKI TERO K 11.12.2006 10:56

Aloittamani viestiketju on sikäli vanhentunut, että 45T- vaunusta luovuin jo vappuna :) hankittua tuon Artic 540DL -87:n.

Vaunu palveli muutoin ihan hyvin, paitsi takaseinä oli läpimätä jostain kohti, mikä oli osasyy vaunusta luopumiseen. Lisäksi nykyään osaa arvostaa kunnollista U-ryhmää edessä ja takana kunnollinen eristetty tila nukkumiseen, mitä tuo 45T ei tarjonnut.

Tuossa 45T:ssä siis oli takaikkunan molemmilta laidoilta tapetin alta vanerit litimärkiä ja tulivat sitten lähes mujuna pois. Lisäksi vessan seinän väliin oli talvella päässyt vesi, koska tuntui että katon lista oli täysin irti siltä kohti.

Muutoin kunnossa ollessaan varsin oiva vaunu jos kahden tai kolmistaan reissaa, meille neljälle se oli jo vähän liian pieni.

TERO

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.