mites uudet polarit?

SIREN JUHANI 20.01.2008 18:00

mitä saa jos vaihtais uuden polarin,sen verran nättejä oli tu- run messuilla.kabe on tällä hetkellä talossa.polareita ei ole myyty kuin 20-30 vuodessa,kun kabea yli 200?voisko joku kertoa jotain hyvää ja huonoa polarista?ehkä polariakin ruvetaan myymään paremmin kun caravall otti edustuksen.samassa paikassa tuo kai tehään kuin solifer ja hintakin on kutakuinkin sama.että antakaas tulla plussia ja miinuksia polarista?kiitoksia etukäteen.

LAHTI ANTTI 20.01.2008 18:52

Uusien osalta en osaa sanoa, kun itsellä on vanha (-90) Polar 550 GLE. Se on ainakin toiminut moitteetta, ei notku eikä nitise. Ja on hyvä vetää. Tietenkin vanhoissa on myös erilaisia yksilöitä. Ja se luonnollisesti vaikuttaa miten on pidetty. Myyntimääristä arvelisin sen johtuvan, että Kabella on ollut huomattavasti aktiivisempi toiminta kuin Polarilla. Solikan tuotanto tosiaan siirrettiin Ruotsiin samaan tehtaaseen, missä Polarit tehdään. Jos näistä kahdesta merkistä valitsisin, niin Polar se olisi ehdottomasti. Sanokoon Solikan omistajat mitä tahansa. Tässä nyt alkuun vähän mielipidettä ja käyttökokemusta.

HALMEENMÄKI JUHANI 20.01.2008 21:06

Hämmästyttävän paljon oli eroa Solkun ja Polarin välillä tosiaan, enemmän kuin olisin olettanut kun koeajoin. Totta myös tuo, että Polar on kärsinyt myyntitilastoissa jälleenmyyjäverkon pienuudesta ja/tai epäaktiivisuudesta. Eräs toinen merkki taasen on kärkisijoilla senkin takia, kun niitä saa liki jokaisesta vaunukaupasta...

HYTTILÄ ESKO O 21.01.2008 22:02

Esim sveduissa polareita on paljon, meittin perheenkin mieleen se on. Mutta ainakin siitä puuttuu kuivauskaappi astioille ja aisaan kiinnitettävä porras:D. Nuorekkaita sisustuksia siinä ja ei mitään h...tin puhviverhoja eikä ledileikkejä kaapeissa . No makuasioista ei voi kiistellä. Tuo Caravall varmaan saa aikaan myynnin nousua Polarillekin.

SAARNIO MAURI 21.01.2008 23:56

Polaria meillekin harkittiin, mutta Cabby ohitti sen "loppusuoralla" lähinnä lämpöeristyksen ja alustansa vuoksi.

HYTÖNEN REIJO T 22.01.2008 16:12

Sellainen käsitys tullut,että kun kun on kaksi saman tehtaan kilpailevaa merkkiä niin olisko se tarkoituksella jätetty vähemmälle mainonnalle täällä ja panostavat enemmän ruotsiin.

Tai sit jos kaikki menee mitä ehditään tehdä niin ei tarvii niin rummuttaa.

Mene tiedä.Mä vaan arvelen.

LAHTI ANTTI 22.01.2008 17:08

Joskus olen antanut itselleni kertoa, että Polarin tuotanto ei tahdo riittää kunnolla kuin Ruotsin markkinoille.

Siksi ei ole haluttu panostaa vientitoimintaan kovinkaan voimakkaasti. Varsinkin, kun on haluttu pitää kiinni määrätyistä laatuvaatimuksista. Jota ei kaikkien merkkien osalta voi sanoa. Sen huomaa mm. täällä, kun seuraa erilaisia kysymyksiä ja asioita, joita esitetään. Jokainen vetäköön siitä omat johtopäätöksensä.

Myös se, että kaikki menee mitä ehditään kunnolla tehdä pitää paikkansa.

Joten arvelu osui oikeaan.

HÄMÄLÄINEN MAURI 27.01.2008 13:43

Polareita saa noin kuukauden toimitus-ajalla,vaihto meneillään jos hinnoista sovitaan.

LINDHOLM HEIKKI S 28.01.2008 15:42

Samoja vehkeitähän ne ovat Solikan kanssa. Eri- näköisiä ja erihintaisia. Aivan samanlaatuinen verhoilu- ja puutyö. Tässä, jos missä on kysymys nimestä maksamisesta. t:Heikki

LAHTI ANTTI 28.01.2008 16:59

Niin sitä luulisi!

HALMEENMÄKI JUHANI 28.01.2008 21:41

Jep. Ihmeen paljonkin eroa Solkkuun. Toisaalta jos ajattelee vain lavealti missä kaikissa on samoja komponentteja kuten Alde, BPW, Cramer, Dometic ja Thetford niin taitaakin saada puolet Suomen vaunumallistosta "samoiksi"?

LINDHOLM HEIKKI S 04.02.2008 14:20

Senhän saa jo sillä, että Solkkuja on yli puolet Suomessa pyörivistä vaunuista. Neljä merkkiä on, mitkä ovat talvivaunuja suoraan tehtaalta, ettei tarvitse ruveta itse rakentamaan kaiken maailman talvivirityksiä, kuten ylimääräisiä lämpöpattereita ja jätevesiputkistoja. Ruotsissa valmistetut vaunut on eristetty nurkistakin ja muista hankalammista paikoista, mitä ei voi sanoa Keski-Euroopan vehkeistä. Olen itse päässyt kurkistamaan komeron taustalevyjen taakse. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että oikeassa talvivaunussa tulee olla nestekiertoinen patterilämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys. Ne,joilla on puhalluslämmitys, sanovat, että kyllä niillä pärjää. Varmasti tulee toimeen, mutta mikä on mukavuus. Pärjäähän sitä vaikka teltassa ja makuupussissa ja vaikka ilman telttaa, jos haluaa extreamia. Meni vähän aiheen ulkopuolelle, mutta halusin vain kertoa, että vaunun hankinta on kiinni omasta mausta ja tarpeesta. Myyjällä on myös helekutin suuri osuus. Joskus myyjä myy, joskus joutuu pelkästään ostamaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.