Kunnollinen peruutuskamera vaunuun?

Rauno Riitinki 27.07.2021 19:06

Oliskohan kellään heittää vinkkiä langattomasta peruutuskamerasta, joka varmuudella työntää hyvälaatuisen kuvan vetoauton hyttiin saakka? Tuntuu noi "kantomatka" -lupaukset jäävän lyhyiksi. Erillisellä näytöllä olisi hyvä olla, jolloin takasektorin kuvaa voisi seurata myös ajossa, kun navilla on kuitenkin muuta käyttöä.

Ville Säynäjäkangas 28.07.2021 00:08

Meillä on Garminin peruutuskamera vaunun perässä. Siihen piti ostaa jatkojohto (15 metrinen) kameran ja lähettimen väliin, jotta lähettimen sai kaasupullokoteloon. Nyt toimii moitteettomasti.

Sumuvalolta otin herätteen kameralle, niin sumuvalokatkaisijasta saa kameran päälle eteenpäin ajaessakin. Sumareihin vaihdoin 5 wattiset hehkut, niin ne eivät häikäise takana ajajaa.

Ois 13 napaisessa pistokkeessa vapaita paikkoja, että vois kameralle vetää ihan omankin johdon ja katkaisija kojelautaan. Enpä ole vielä ryhtynyt siihen.


Niin ja näyttönä on meillä Garminin navigaattori. Reittiohjeistus voi olla päällä, vaikka välillä katsookin takana ajavaa liikennettä.
muokattu: 28.7.2021 00:13
Timo Haapanen 28.07.2021 08:11

Tuskin kameralle olisi haittaa jatkuvasta virrastakaan. Navista saa helposti halutessaan näpäytettyä näytön sinne taakse.

Itsellä kameran virta parkeista, autossa päivävalot ilman parkkeja. Peruuttaessa, tai kurkistaessa käännän parkit päälle. Käytössä Garmin nuvicam navi. Yksi kamera hajonnut n. viiden vuoden käytön jälkeen.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.