Kosteusvaurio Defthless New line vm 2001

Ilkka Tuomaala 25.04.2021 18:59

Caravaanarin painajainen on nyt tapahtunut kun Defthless New line vm 2001 oikea etukulma on mätä. Ihmettelin kun oikean puolen alumiinilista on irronnut alhaalta ja repsottaa nyt ylöspäin. No eihän se ihme ole, kun ruuvit ei ole kiinni missään! Etuluukun kun aukaisin ja sitten tutkin seinää sisäpuolelta alhaalta ylöspäin, niin puu on ruskeaa ja pehmeää eli mätää ja irtoaa kun sormilla sitä rapsuttelee. Syynä on varmaan pieni ylhäältä alas halkeama oikealla edessä etuseinän ja sivuseinän liitoksessa ja siitä on vesi valunut seinän sisään. tyhmä olen ollut kun en ole sitä huomannut eikä ne huolloissakaan huomaa tai oikeastaan ns. osaa tehdä mitään tarkistutksia koskaan.

Kannattaako korjata ja mitähän maksaisi ja onko mikään vaunuhuolto tms. erikoistunut mätien vaunujen ehostamiseen? Jos sen saa kuntoon, niin korjataan, myydään pois ja siihen loppui meidän perheen caravaanaritouhu.

Vai "maalaanko vaunun ruskeaksi ja upotan Tervaniemen lahteen" niinkuin yhdellä kaverilla oli muinoin tapana todeta lopullisena ratkaisuna johonkin asiaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.