Kokemuksia Hobby WLU 560 Prestige

LEPPÄNIEMI TIMO 08.02.2007 16:49

Tuli viime syksynä hankittua otsikossa mainittu vaunu vm.-05(Huom.ei ole tuonti vaunu). Olisiko kellään kokemuksia kertoa jotain ? Vaunuillut olen kyllä liki 10 v.,mutta nyt on ensimmäinen ns.hyvä ja uudehko peli (mielestäni hyvä).Kuljemme puolison kanssa vallan kahdestaan ja ensi kesänä suuntaamme mm.Pohjois-Norjaan,Vuokattiin Pääsiäis viikolla jne.Herättelen vaunun talviunilta Maaliskuun alussa,eikä ole vaunulla kuljettu vielä kuin 1 vkonloppu syksyllä. Laitan ihan muutaman kysymyksen allekkain mihin olis kiva saada vastauksia ja mielipiteitä.

-Nestekiertoinen Alde lämmitys,onko hyvä ja tarkeneeko ? -Jääkaappi,en muista merkkiä mut onko yleisesti toiminut ? -Kasetti WC,ei kokemuksia,onko ko.vaunussa hyvä ? -Aisa,jarrut,vetopää,pyörän laakerit ym.,onko hyvät/kestävät ? -Onko ollut ongelmia sähköpuolen kanssa ? -Keittiö,naiset/muut kokit vois kertoa sen toimivuudesta ? -Mitä eroja on varustelutasoissa,DeLuxe,Prestige ja mitä kaikkia niitä onkaan ? -Antaa arvosana vaunulle kun käyttäjänä on n.4kymppinen pariskunta.

Kiitos kaikille kirjoittajille jo etukäteen ja oikein mukavaa kevään odotusta ?

Voi kirjoittaa myös mun sähköpostiinikin jos haluaa, timo.leppaniemi@pshp.fi

Huom! Näsäviisaat ja muuten viisastelijat,ei tarvi vaivautua kirjoittaa.Ei kaikki ole viisaita ja kaikki tietäviä, esim.minä myönnän tietämättömyyteni.Olisin kiitollinen asiallisista kirjoituksista.

-TIMO-
JAUHIAINEN JUHA 21.02.2007 13:36

Ittelläni käytössä 560 kmfe aldella. Talven kokemuksella voisin kertoa seuraavia kokemuksia vaunusta:

Pannusta kyllä irtoaa tehoa, mutta jouduin tehostamaan ilmankiertoa pattereiden takaa avaamalla isompia aukkoja pattereiden yläpuolelle.

WC on myös aika viileä mutta toimii. Kerran tammikuun kovien pakkasten aikana huuhteluaineen tyhjennysputken lasiosa jäätyi niin, että jouduin sulattelemaan sitä hiustenkuivaajalla.

Sähköjärjestelmässä ittelläni ainakin aika vaatimaton laturi Matti 4 A. Loppuu akku, jos käyttää reilummin valoja ja joutuu lämmittämään kaasulla.

Pieniä sähköongelmia myös ollut: Ikkunakytkin esti lämmityksen päällelähdön yhtenä viikonloppuna ja sulakkeet hyppelivät alas kunnes löysin lähes sulaneen liitoksen laturin päältä ja korvasin sen uudella.

että, tällaisia kokemuksia Pudasjärven Isosyötteeltä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.