Knaus Eifelland 520 TKM

LAJUNEN MIKA 15.08.2006 13:36

Onko kokemuksia tästä vaunusta ja miten pärjää talvella ?

JÄÄSKELÄINEN JOUKO 15.08.2006 18:44

Itsellä ollut reilu vuoden ja pitää sanoa ettei mitään ihmeempiä ole ollut . Ainoa mikä mennyt on akku , ei kestänyt kuin kuukauden , toki uusi tuli ilmaiseksi . Talvella testasin ja noin 10 asteen pakkasessa hyvin tarkeni mutta on kuitenkin vain keväästä syksyyn käytössä joten kunnon pakkasista ei kokemusta. Hyvä vetää ainakin kun on vertailuna vain vanha matkaaja joka oli melko herkkä urille ja tuulelle .

KARHU ANTTI 07.09.2006 14:56

Kesä reissattu moisella vaunulla. Ainoa asia mikä piti korjata heti ensivedoilla oli renkaat, 195/70 R14 renkaat oli tosi nuljut. Vaihdoin alle 185 R14 C renkaat eli pakettiauton renkaat, veto-ominaisuudet paranivat huomattavasti.

Talvi näyttää miten tarkenee.

KARHU ANTTI 06.11.2006 11:50

Nyt on ensimmäiset pakkaskokemukset takana.

Viikonloppuna oltiin retkeilemässä ja pakkasta parhaimmillaan -18 astetta. Sisällä mukavan lämmin 22 - 24 astetta. Trumaticin teho tuntuu riittävän mainiosti. Lattia oli mukavan lämmin kun oltiin sähkötolpassa ja lattialämmitys päällä ja hanasta tuli lämmintä vettä kun laitettiin lämminvesivaraaja päälle. Yksi kaasupullo riitti koko viikonlopuksi, tosin on varmaan aika tyhjä.

Ainoa ongelma oli harmaan veden poistoputken viimeisen mutkan jäätyminen. Irrotin putken vähän kauempaa ja laitoin ämpärin alle ja taas toimi hienosti.

Pienenä ongelmana voisi pitää myös takana olevan kerrossängyn alempaa kerrosta, jossa läpötila on huomattavasti alhaisempi kun muualla. tämä johtuu sängyn alla olevasta korvausilma venttiilistä. Venttiiliä kun ei viitsisi sulkea. Ogelmaan saatiin ratkaisu kun laitettiin perheen pienimmäinen tuonne yläsänkyyn ja jätettiin alapeti tyhjäksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.