Täysikokoinen alasänky Solifer 6102i:n perään

HOPIA JANI 01.08.2013 15:06

Uusi jäsen ilmoittautuu ja heti on häiritsemässä kokeneita karavaanareita kysymyksellä.

Ostimme Solifer 6102i:n tässä hiljattain ensimmäiseksi vaunuksemme. Vaunussa ei ole isoa takaikkunaa ja siinä on takana kaksi pitkittäistä yläsänkyä (tai siis kaapeista muutettavissa sängyiksi). Päädyimme tähän malliin, jotta 5-henkinen perheemme mahtuisi kokonaisuudessaan nukkumaan vaunun perässä.

Jotta tämä onnistuisi, joudun tekemään alasängyistä täysleveän. Tällä hetkellä alhaalla on pitkittäiset sivuvuoteet ja keskellä pieni yölipasto kiinni takaseinässä.

Voisin jättää kyseisen lipaston ja "täyttää" keskikohdan siitä eteenpäin tai poistaa kyseisen lipaston, jolloin sängystä tulisi todellakin täysleveä.

Vaunussa ei kuitenkaan ole mitään pöytälevyä ym, jolla sivusänkyjen keskivälin täyttäisin.

Vaunujen myynti-ilmoituksissa olen nähnyt kyseisiä rakennelmia, joissa peräpäähän on tehty kyseisen kaltainen parisänky. Ilmeisesti nykyisten sivusohvien alapatjoja paikallaan pitävät "levyt" kannattaa irrottaa ja sitten niiden väliin laittaa jonkinlainen vaneri tai muu ratkaisu.

Onko kenelläkään tietoa, mikä olisi helpoin/fiksuin tapa tehdä tuollainen sänky taakse?

Ja mitkä olisi taakse tulevan vanerin mitat?

Kiitokset jo etukäteen!

TAMMINEN MIKKO 01.08.2013 18:54

Mä laitoin kaks runkopatjaa sinne poikittain ja heitin sen lipaston ... Tuet vaan päihin ja 25cm rakoa lattiaan että ilma kiertää ja saa vielä tavaraa alle. Helppo nostaa myös ylös.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.8.2013 klo 18:57:09 Niin toinen oli 120 cm ja toinen 80cm leveitä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.