Vaunu talven tunturissa

PUSA JUKKA 01.08.2013 13:09

Olemme aloittaneet vaunuilun tänä kesänä. Meillä on tarkoitus viedä vaunu talveksi tunturiin. Meillä on Hobby 490, jossa mukavuuspaketti (lattialämmitys sähköllä) ja kaasulämmitin puhalluksella. Vaunussa ei ole tunturikytkintä. Onko kellään Hobby-vaunun omistajalla vinkkejä, jos haluaa lämmittää vaunua ennen kuin tulee tunturiin? Siten tulee kysymykseen wc käyttö ja vesihuolto. Miten laskette vedet vaunusta, kun ei voi käyttää vaunun mukana olevaa tyhjennysastiaa. Otamme vastaa muitakin vinkkejä mitä pitää ottaa huomioon talvella vaunussa.

VIRTANEN MIRVA 07.08.2013 18:42

Älä ainakaan laske vettä lavuaareihin! Poistoputki jäätyy jostain kohdasta jossain vaiheessa ja keväällä vesi valuu jostain muualta kuin pitäisi... Wc.n vesi helppo tyhjentää, kun käännät "mittavesiputken alas", ja vesi valuu pois. Sen jälkeen jätä säiliön luukku auki lähtiessä (pytyn sisällä) ja käytä vielä hetki vesipumppua niin ei jää vesihelmeä ja polta sulaketta pytyltä(kasetin yläpuolella, pytyn alapuolella). Siinä alkua tavesta hobbyssa..

KORTESALMI MARKKU 08.08.2013 20:18

kun menet tunturiin niin hommaa ainakin pullo kaasua aina mukaan meillä itsellä oli tollanen trumatic puhallin lämmitin hobby,,kaasua meni kyllä reilusti jos kovia pakkasia vaikka vaunumme ei ollut tunturissa. ei pullo kestä kahta yötä ,,ainakaan meillä ei kestänyt ja vettä vaan kannuun ei järjestelmään jäätyy varmaan

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.