vesivuoto

HEIKKILÄ TAPANI 12.07.2013 17:47

Vaununa Solifer Artic 520 vm.2010 ja uudesta asti sadevesi vuotanut etukoteloon.Tehtaan huoltotiedotteen mukaisesti tehty huollossa reikä kotelon kannen yläpuolella olevaan uraan ja vedetty putki vaunun alle jotta vesi valuu sinne ja uusittu kotelon tiiviste sekä säädettu kotelon kansi (kaasujousikansi).Ongelma ei kuitenkaan poistunut vaan vesi vuotaa yhä.Eihän se aiheuta muuta haittaa,kuin sen, että kotelossa ei voi säilyttää mitään mikä ei saa kastua, kuitenkaan mielestäni tämmöistä ei saisi vaunuissa esiintyä.Haluaisin kuulla mielipiteitä mitä asian suhteen kannattaa tehdä muuta kuin vaihtaa merkkiä, koska luulempa, että en ole ainoa jolla tämä homma ei ole tullut kuntoon.Aion ottaa tehtaan edustajiin yhteyttä, niin kuulee miten suhtautuvat.Todennäköisesti vastaus on että kyseessä ei ole vika vaan ominaisuus.Terv.Tapani Heikkilä ja kaikille Karavaanereille hyvää kesän jatkoa!

VALTONEN MARTTI 12.07.2013 21:56

Hiukan vanhemman Solikan ohjekirjassa ainakin sanotaan ettei etulaatikko ole välttämättä vesitiivis. Ja miksi olisi, eihän siellä saa kuljettaa mitään kastuvaa eli palavaa. Onhan se kiusallista kyllä myönnetään koska sinne kuitenkin jotain kastuvaa tulee säilöttyä.

HAHTALA VESA 12.07.2013 22:30

Tänä keväänä laiton itse 20 mm lisä tiivisteen entisen tiivisteen päälle vain kotelon yläosaan niin pääsin siitä vaivasta Terveisin Vesa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.