Tabbert vivaldi 560 TD 250 -06

ERIKSSON HANNU 17.06.2013 18:28

Tuli ostettua tabbert vivaldi 560 td 250 vm.2006. Ohjekirja ei tietenkään ollut tallessa, olisiko jollakin, maksaisin pienen korvauksen. Sisälaitteille löytyikin ohjekirjat netistä, mutta al-kon alusta ja kitkavetopään käyttö/huolto mietityttää, koska en ole sellaista aiemmin vetänyt. Se mikä on ihmetyttänyt, että vaunussa ei ole ohjauspaneelia vaan kytkimiä on siellä täällä, vaatii hyvän muistin, että muistaa kaikki napsia nollille kun lähtee pois. 12v akkujärjestelmässä ei ollut pääkytkintä, mutta nyt on. Mielestäni vaunu on sisältä tyylikäs, sekä valoisa ja ulkopuolikin on modernin näköinen. Tietääkö joku onko tabbertin liitoksissa jotain heikkoja kohtia vesivuotoja ajatellen?

Millaisia kokemuksia tabbertin vaunuista, Suomessa ei ainakaan liiemmälti tule vastaan

LILJA MATTI 21.06.2013 16:55

Me olemme vedelleet muutaman kesän Tabbertia, de Vinci -mallia. Hyvä toimivuus 5 hengen perheelle vaikutti valintaamme. Käyttökokemukset ovat varsin positiiviset, mitään isompia vikoje ei ole ilmennyt. Mitä nyt jääkaapin ovi tahtoo retkottaa, joten se on huolella kiinni pantava. Tiiviysongelmia meillä ei ole ollut. Keski-Euroopassahan Tabbert on varsin yleinen ja arvostettu, mutta Suomeen ei hintansa vuoksi oikein ole kotiutunut. Uudet mallit ovat perinteisiä plyysiverhoiltuja valoisampia ja lapsiperheillekin sopivia. Käyttöohjekirjan suhteen en osaa auttaa. AlKon alusta sinänsä on vakiokamaa, eikä sen vetämisessä pitäisi olla mitään erikoisuuksia. Kitkavetopää myös on nykyvaunujen vakiovaruste, ja on todella mainio kulkemisen vakauttaja valtatienopeuksissa. Siihen saa helposti myös lukon. Huoltoa ei ole kaivannut. Pitkän vetotauon jälkeen hyvä on pyyhkäistä kostealla rätilla se vetopään sisäpinta pölyistä puhtaaksi, niin ei nitise kurveissa.

KÄMÄ JUHA 21.06.2013 18:16

Jos englannin kieli "taittuu" niin oheisessa linkissä jotakin ohjeita..... http://www.al-ko.co.uk/pages/printer-friendly.html

Käyttäjän lisäys viestiin 21.6.2013 klo 18:18:45 ...ja jotain suomeksi: http://www.suomi.al-ko.se/1177.htm

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.