Sisustan kosteusvaurion korjaajaa kaivataan

HOSIONAHO JOHANNA 24.03.2013 11:32

Mahtaako Kokkola-Oulu-Kajaani alueelta löytyä hyvää kosteusvauriokorjaria kun Alde on valskannut pakkasnestettä kaapin lattialle ja lattia on siitä kohtaa pehmentynyt.Pitäis ottaa nyt heti kosteus pois niin ei leviäis koko vaunuun :)

JANHONEN MATTI 25.03.2013 09:55

Tässä linkki näillä sivuilla oleviin huoltoliikeisiin. Josko näistä olisi apua. https://karavaanarit-fi.directo.fi/vaunut-ja-autot/huoltoliikkeet/

Kaikkein halvimmaksi tulee jos löytäisin tekijän omasta takaa. Kätevä timpuri tai puuseppä korjaa sen kyllä ja kaikkia korjauksessa tarvittavia aineista saa puukeskuksista ja rautakaupasta. Ei siinä oikeastaan muuta ole kun, että niin kauan pitää purkaa kun kovaa tulee vastaan ja sen jälkeen "kutoa" paikka kuntoon. Täällä oli viime syksynä oikein kuvin varustettu esimerkki kostuneen lattian korjauksesta ja siitä miten se tehdään, kun se tehdään hyvin. Ehkä joku muistaa kenen kirjoittama juttu oli.

Käyttäjän lisäys viestiin 25.3.2013 klo 10:06:22 Se oli tämä Toivosen Martin juttu. https://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan-puheet/matkailuautot/?x26555=89510339

Työ on professional-laatua.

LEHTO PEKKA 26.03.2013 09:19

Ylivieskan Kärkkäisen yhteydessä olevassa korjaamossa on asiantuntevat ja osaavat remonttimiehet. Siellä näyttää olevan jatkuvasti suuren remontin tarpeessa olevaa kalustoa.

KOSKINEN OLLI 28.03.2013 23:12

Ylivieskan Kärkkäisellä olen poikennut yhden ainoan kerran. Satojen kilometrien päässä kun on. Mutta kerran poikkesin pihaan. Heti kun pysähdyin, pysähtyi viereen auto, jossa kyljessä teksti: Voimaa. Com. Kuljettajan ikkuna aukesi ja sieltä ytävällisesti kysyttiin, olenko tilannut ajan. Huikan hämilläni sanoin etten ole, mutta minulla kyllä aikaa olisi, ja tarve ja rahaakin juuri riittävästi. että eikun hommiin vaan ;), No, samalla tuli paikalle se oikea tilaaja ja yrittäjä pahoitteli ettei ehdi minulle palvelua antamaan. ;)

KARJALAINEN ALPO 28.03.2013 23:21

Sorry Olli, mutta multa meni yli hilseen. Mitä tämä tarkoitti noin käytännössä?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.