vakuutusasiaa

TOIVO MIKA 03.02.2013 10:07

ihan alko mietityttämään asia ,kun jouduin turvautumaan vuokra-autoon.Elikkäs omasta vetoautosta hajos takaluukku,lasi ,ja puskurikin menee uusiks,poliisit paikalle ja vastapuolen vakuutukseen.mutta ongelma ilmeni kun piti tyytyä pieneen farkkuun,mihin ei esim.mahdu koiran häkki ja toiseks koiria ei vuokraamon autoon saa laittaa.tätä koiraa käydään treenaamassa pari-kolme kertaa viikossa palveluskoira kisoihin.toinen ongelma olis ajankohtainen jos olis kesä,vetopainot ei riittäis,eikä olis koukkua. Että mitä se vakuutus oikeesti korvaa?

Terkuin Mika

TERVO JARI 03.02.2013 12:13

Kysy vakuutusyhtiöltäsi, siellä tiedetään tekemäsi vakuutuksesi ehdot.

Helppoa ?

Eikö totta . . .

Käyttäjän lisäys viestiin 3.2.2013 klo 12:15:02 Ei mittään .ittuilua, näin se vaan menee . . .

TOIVO MIKA 03.02.2013 12:43

kysymys olikin että toi sijaisauto tulee vastapuolen vakuutuksesta....

STRÖMMER HEIKKI 03.02.2013 13:25

Olit ehkä liian "hyvänahkainen". Tyydyit siihen mitä ekana tarjottiin, siihen mikä vakuutusyhtiölle tuli halvimmaksi. Jos ei saa haluamaansa, pitää nostaa hirveä äläkkä,ja kas soitettuasi suurimmalle johtajalle, saat kuin saatkin tarpeeksi suuren koukullisen auton. Arvaa mistä tiedän,kuinka homma etenee.

TERVO JARI 03.02.2013 15:07

Kyllä tuo asia tulee selväksi oman vakuutusyhtiönkin kautta, heillä on "yhteyksiä" joilla asia hoituu . . .

VALLIUS MARTTI 03.02.2013 15:34

Tuossa aijemmin Heikki vitasi komentisaan että soitaa suurimalle jotajalle,mutta kun nykyisin ei niile johtajille saa yhdistää puheluja täytyy asiat toimitaa myynti virkailian kanssa ne antaa asian sitten eteen päin tutkitavaaksi jos ei pätökset mielytä.Minulla Pohjolan kanssa kokemusta kuukauden tutkivat asiaa ja sain vastauksen kokonaisen A4 arkin jossa ei muuta kuin täyttä potaskaa muuta ei oikein kuin rekisteri numero ja kirjeen päivämäärä olikohan etes alle kirjoitus oikein""oliko sekin vale virkailia"" TV Kulkuri

STRÖMMER HEIKKI 09.02.2013 13:15

Valliuksen Martille. Epäilit että suurimpaan johtajaan ei saa yhteyttä? Noh se tietysti vaatii vähän mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä. Tässä taannoin n. 10v. sitten ostin uuden Nissan King Cap pakettiauton. Pian käyttöön-oton jälkeen selvisi että, lämmityslaitteesta tulee joko kylmää tai kuumaa, ei mitään siltä väliltä.Yhteydenotto liikkeeseen ei auttanut mitään, selittivät että kaikissa Eurooppaan tulevissa autoissa on samanlainen lämmityslaite, ja etelä-euroopassa lämmityslaitetta käytetään vain huurteenpoistoon aamulla, sen jälkeen vain kylmää. Noh enpä tyytynyt selitykseen, vaan kaivoin numerotiedustelusta ylipääjohtajan osoitteen. Lähtin hänelle kirjeen, jossa seikkaperäisesti kerroin kuinka uudessa Nissanissa toimii lämmityslaite huonommin kuin 300:n markan mossessa, ja mitään ei muka voi asiantilan korjaamiseksi tehdä. Ja kas, eipä aikaakaan kun auto kutsuttiin lämmityslaitteen säätöön. Sain vielä myöhemmin kirjeen, jonka mukaan kaikkien Suomeen tuotavien Nissanien lämmityslaite säädetään maahantulo-huollon yhteydessä Suomen olosuhteita vastaavaksi. Sanomattakin lienee selvää että se ei maksanut minulle mitään, vain vähän viitseliäisyyttä.

TOIVO MIKA 09.02.2013 14:26

No Turvan asiakaspalvelijan vastaus tähän asiaan on ,että vakuutus korvaa vain matkalla mukana olevat henkilöt ja kuljettajan,vakuutus ei korvaa koirien matkan keskeytystä,eikä matkatavaroita.ja jos matkailuvaunu on kytkettynä autoon niin senkin hinauksen lähimmälle korjaamolle.

Tilanne on nyt sellanen ,että tällähetkellä kartotan vakuutusyhtiöt mitkä voi tarjota minulle parhaiten soveltuvan vakuutusturvan.

En tee sellasella vakuutusturvalla mitään ,missä joudun itse maksamaan "sijaisautosta" lisää saadakseni riittävän vetokyvyn omaavan auton.ja varsinkin kun kyse on vastapuolen vahingosta.

Mielestäni tämä on "hyvä sattuma",jossa ainakin itse opin että vakuutus ei korvaa kuitenkaan mitään,ja onneksi pihalla on toinekin auto jossa koirat saa matkustaa ja vetokyky riittää.

STRÖMMER HEIKKI 09.02.2013 21:25

Toivon Mikalle. Noh sellaista vakuutusta ei kyllä taida löytyä keltään, joka maksaisi hinauksen ensin sinne paikkaan jonne olit menossa, sit auton hinauksen korjaamolle ja vaunun hinauksen takaisin kotiin. Unohtamatta sitä mitä haittaa koirille tuli. Niin et saanut tarpeeksi suuren vetokyvyn omaavaa vetoautoa, kun et tarvinnut sitä. Mä sain kun Lantikasta hirtti etujarru jumiin kesken reissun. Itseasiassa hinuri toi tullessaan vetoauton, samalla kun haki Lantikan ja vei sen pajalle. Kun Lantikka tuli kuntoon, sain jättää sijais-auton sinne Lantikka korjaamolle. Ainoa mitä hävisin, oli pari tuntia aikaa, mikä meni hinuria ja sijaisautoa odotellessa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.