Hyttys-sumutteen käyttö vaunussa

NYLANDER KARI 06.06.2011 21:50

Hei ;-)) Olen kuullut huhua, ettei hyttysmyrkkyä ( mm. Raid tms.) saisi käyttää uretaanieristeisessä vaunussa. Myrkky kuulemma aiheuttaa vaarallisia yhdisteitä uretaanin kanssa. Onko jollain karavaanarilla kokemusta moisesta asiasta. Etukäteen kiittäen Kari 88122

KONTINAHO ALPO 13.06.2011 22:37

Tämäpä probleema on minulle täysi yllätys,en ole kyseistä asiaa edes osannut ajatella Olen tarvittaessa murhannut ötökät Raidilla ja sitten kattoluukku auki ja liesituuletin hetkeksi päälle poistuu pahimmat hajut. Liekö tutkittua tietoa vai niinsanottu "kaupunkilegenda"?

LEHTINEN PERTTI 13.06.2011 22:57

Hyvin kysytty: "Onko kellään kokemusta...?" No jos vähän vitsailen niin oikein huonon kokemuksen omaavat eivät ole sitä täällä kertomassa.

Olisin valmis väittämään ilman kummempaa kemian tietoa, ettei niinä annoksina kuin hyönteismyrkkyä asuintiloissa käytetään ole mitään vaikutusta minkään seinän sisäisen eristeen kanssa käytännössä, vaikka joku olisikin kyennyt osoittamaan joitakin kemiallisia reaktioita laboratorio-olosuhteissa. Jostain tällaisesta huhu on liikkeelle voinut lähteä.

Tärkeintä on että käytät hyönteismyrkkyä tarkoin pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, oikeana annoksena asuntovaunun tilavuuteeen nähden, sekä huolehdit tuuletuksesta hyvin. @pepe

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.