Solifer S6 ja sohvatyynyistä tasainen sänky!??

KOTAMAA JONNA 11.04.2011 13:26

Moikka! Kuka osaisi autella meille liian monimutkaisen palapelin kanssa? Vaikka kuinka ollaan pyöritelty etuosan tyynyjä, ei kyllä saada tasaista nukkumapaikkaa millään. Onkohan se edes mahdollista??

KAARNA PAULI 11.04.2011 17:39

Vastaukseni meni erillisenä aiheena (Pyöreä palikka.....) Tämän siitä saa kun ei keskity siihen mitä on tekemässä.

KOTAMAA JONNA 12.04.2011 15:03

Pyöreä palikka ei mahdu neliskulmaiseen reikään 11.4.2011 klo 17:32:52 KAARNA PAULI Tuon solikan tyynyistä en tiedä,mutta omassa matkaajassa se temppu ei iokein toiminut ja muutettiin takaryhmä kiinteäksi parivuoteeksi uusilla patjoilla.Tosin käyttäjiä on kaksi aikuista joten etupään sohvaryhmä toimii oleskelu tilana,järjestely toimii loistavasti.Suosittelen jos tilat antaa myöten.

Tässä tapauksessa tuokaan ei onnistu, meillä jo kiinteä parisänky takana. Pakko tähän on joku juttu keksiä, ei millään viitsisi lapsia telttaankaan laittaa vaunun viereen nukkumaan :)

VALTONEN MARTTI 12.04.2011 16:30

Joskus on ohjekirjoissa ollut kaavioita miten palikat asetellaan, ehkä ei teidän mallissa ole, vai puuttuuko kirja. Jos mahdollista kannattaisi käydä sitten Solifer myyjän luona asiaa ihmettelemässä. Tulokset voi olla silti laihoja. Kun vaunussa on kunnon sänky toisessa päässä on suunnittelija voinut korostaa toisen pään istuinmukavuutta muotoilulla ja siitä taas kärsii sängyksi sijaaminen.

JOKINEN OLAVI 12.04.2011 17:19

Itselläni ei ole sellaista palikkaongelmaa vuoteen kanssa, mutta olen kyllä havainnut varsinkin miltei kaikkien nykyisten ns. laatuvaunujen istuinryhmien kanssa olevan. Esittäisin kuitenkin konstin joka saattaisi auttaa. Asettelee ne tyynyt poikkeuksellisesti ylösalaisin ja sitten katselee niiden alta korotusta vaativat kohdat. Hankkii sitten sopivan vahvuista riitävän tanakkaa solumuovia ja leikkaa siitä muutaman korokepalasen ja asettelee alle. Saattaa tulla aivan tasainen peti, eikä palat paljon paina ja sopii esim. istuinkoteloon.

LAHTINEN ERKKI 12.04.2011 20:11

Ei ne sohvatyynyt mitään patjaa vastaa. Kyllä siihen päälle pitää taitella nippu huopia tai muita pehmikkeitä lakanan alle tasoitteeksi.

VARTIAINEN URPO 13.04.2011 11:56

Kyllä Pyörittele vielä ja kokeile yksikerrallaan Luulisin et korkein tyyny on päänalle? Make sano sie kun sulla on ollut solikka...Osaat paremmin neuvoa..

KOTAMAA JONNA 13.04.2011 12:03

Kiitos kaikille vinkeistä :) Kokeillaan niitä. Ohjekirjassa kyllä opastetaan sohvatyynyjen asettelua, mutta ilmeisesti tässä vaunussa erilaiset selkätyynyt. Kapenevat kovasti ylöspäin, eikä mallin mukaan aseteltuna siinä perunapellossa nuku kukaan :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.