Jääkaapin kansipöydän kylmeneminen?

LAHTI SAKARI 15.02.2011 17:23

Onko vialle tai pikemmin ominaisuudelle mitään tehtävissä? Ongelma on seuraavanlainen. Vaunussani Solifer Goldie 530 jääkaapin päällä oleva pöydän kansi mennee melko kylmäksi varsinkin näillä -30 asteen pakkasilla. Muovi- pussit tahtoo jäätyä kiinni. Jääkaapin ollessa käytössä ei mene yhtä kylmäksi sen toimintaperiaatteesta johtuen. Tosin ongelmasta johtuen ei jääkaappi jäähtyäkseen tarvitsekaan virtaa ja "maapallo pelastuu". Tuuletusrei´issä on lumilevyt paikallaan. Edellisessä vaunussani ei tätä ongelmaa ollut (Pallas) jossa jääkaappi tuulettui sisälle. Siinä ongelmana oli päivastoin kuumuus kesällä. Mikä neuvoksi? Pitääkö tuuletusreiät tukkia polyuretaanilevyillä talveksi?

TERVO JARI 15.02.2011 17:16

entteriin kun aihetta kirjoitat, lähtee viesti samantein," vaihda kirjoitusalusta" hiirtä käyttäen vastaus osiolle niin saat "kokonaisuuden" sellaisena "ulos" kun ajattelit . . .

Mää oon expertti opastaan näissä hommissa . . . ( Tuskin ite yrmällän mitä tarkootin ;-))) ) No koeta yrmältää kuiteski . . .

TERVO JARI 15.02.2011 17:21

Laita talvisuojat jääkaapin ilmanvaihtoaukkoihin, ne auttavat . . .

http://www.sarkacaravan.fi/dometic.varaosat

TERVO JARI 15.02.2011 18:27

kerro se niin solivieteri immeiset tietää tuosta rakenteesta enemmänki . . .

Muutoin meni "arvaukseni" mönkään, talavisuojat oli jo käytössä . . .

SUOMI SEPPO 16.02.2011 11:41

Onko mulla koneen selain (vai mikä lienee) hajonut kun vastaus tulee ennen kysymystä ja vastauskin on eri kun kysymys? Kelloajat kulkee kyllä järjestyksessä mutta jotain outoa on. Olisiko rimpsusta poistettu jotain ? @seppo Kysymykseen mielestäni on korjauksena se että teippaa ilma-aukot kunnolla kiinni ja jääkaappi sähkölle. Muistettava kääntää jääkaapin pää kaasuhana kiinni ettei vaan vahingossa laita kaasulle.

VALTONEN MARTTI 16.02.2011 12:49

Omituisessa järjestyksessä ne on täälläkin.

TERVO JARI 16.02.2011 16:43

Olisiko ollut järkevää poistaa kaiketi kaikki kirjoitukset eikä vain joitain tuolta alkupupuolelta ?

Näyttää siltä että äly alkaa jättämään poistojen suhteen . . .

Vi..t , sanon mä . . .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.